Euroleague Women 12. Hafta | CCC Polkowice 77-86 Galatasaray

Euroleague Women'da 12. Hafta!

CCC Polkowice -
Galatasaray

Tarih: 17 Ocak Çarşamba
Saat: 21:00
Salon: City Sports Hall Arena
Yayın: GS TV/https://youtu.be/OheRbFWa9Z0



Sarayın Sultanları, Euroleague Women A Grubu'nda oynadığı 11 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor, gruptan çıkmak için kalan 3 maçını kazanmak zorunda olan ekibimiz rakiplerinin ekstra yenilgiler almasını bekleyecek.

CCC Polkowice'nin antrenörü tanıdık bir isim. George Dikeoulakos'un çalıştırdığı Polonya ekibi Piestanske'yi iki maçtada mağlup ederek Euroleague Women'a katıldı. CCC Polkowice, Euroleague Women'da oynadığı 11 karşılaşmada 2 galibiyet, 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Bria Holmes, Elina Babkina, Weronika Gajda, Artemis Spanou, Temi Fagbenle ve Alysha Clark ön plana çıkan oyuncuları.

CCC Polkowice'nin Euroleague Women karşılaşmaları:

1. Hafta | ESBVA LM 65-60 CCC Polkowice
2. Hafta | CCC Polkowice 70-73 Uniqa Sopron
3. Hafta | USK Praha 72-66 CCC Polkowice
4. Hafta | CCC Polkowice 71-66 Bourges Basket
5. Hafta | Galatasaray 67-72 CCC Polkowice
6. Hafta | Castors Braine 83-76 CCC Polkowice
7. Hafta | CCC Polkowice 70-98 Dynamo Kursk
8. Hafta | CCC Polkowice 61-69 ESBVA LM
9. Hafta | Uniqa Sopron 70-53 CCC Polkowice
10. Hafta | CCC Polkowice 51-61 USK Praha
11. Hafta | Bourges Basket 82-72 CCC Polkowice


Sarayın Sultanları'na CCC Polkowice deplasmanında başarılar diliyorum...
 
Son düzenleme:
İç sahada oynadığımız maç birşeylerin başlangıcı olan bir mağlubiyetti. O günden beri kazanamadılar grupta. Bourges Kursk ile oynuyor, Prag ise ESBVA ile karşılaşacak. Kursk matematiksel olarak 1. çıkmayı garantiledi geçen hafta itibarı ile, eğer 14/14 hedefiyle devam eder, işi salmazsa yine çok rahat kazanacaktır. Bir galibiyet çıkarabilirsek Bourges ile puan puana geliyoruz yine 4.-5. olarak. Gerçi bir sonraki maçta Kursk Ahmet Cömert'e geliyor ama...

Yine bir uzun gelir 30 sayı falan atar gerçi, öyle ekrana baktığımızla kalırız...
 
Kazanmamızın haber yapıldığı bir sezondayız, utanıyorum.

Kızlara başarılar diliyorum. Umarım Marina maçı oturarak izlemez, umarım maç sonu çıkıp yine oyunculara hakaret etmez.
 
Sarayın Sultanları, CCC Polkowice'yi 86-77 mağlup etti, tüm takımı tebrik ediyorum. Kalan iki maçı kazanmamız gerekiyor, sonrasında rakiplerimizin alacağı sonuçlar önem kazanacak. Allie Quigley bugün biraz daha iyiydi. Işıl Alben, Jelena Dubljevic ve Olivia Epoupa günün iyi oyuncularıydı, Kaela Davis'de daha iyi olacaktır ama takviye şart, takıma muhakkak pota altını karatacak uzun alınmalı.
 
1J4z2A.png
 
p6jrVm.jpg


“Daha iyi bir noktaya gelmeye başladık”

EuroLeague Women A Grubu 12. haftasında CCC Polkowice’yi deplasmanda 86-77 mağlup eden Galatasaray’da koç Marina Maljkovic ve oyuncularımızdan Ewelina Kobryn mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Demeçler şu şekilde:

Marina Maljkovic:


“Sonunda elimizde ‘takım’ olarak çalışıp oynayabildiğimiz bir kadro var ve biz de nihayet sahada bir takım gibi oynamaya başladık. Özellikle EuroLeague’de tüm oyuncularımızı kullanabilme şansımız olduğu için bu konuda daha rahat oluyoruz. Galatasaray takımı olarak daha iyi bir noktaya gelmeye başladığımızı düşünüyorum. EuroLeague’de son iki maçta alınan iki galibiyet de beni oldukça mutlu etti.”


Ewelina Kobryn:

“Bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu galibiyetle gruptan çıkma şansımızı koruduk. Zorlu bir atmosferde oynadık ama takım olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Tüm takımı tebrik ediyorum.”
 

Üst