Euroleague'de Rakibimiz Fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Murat Sari":28bizocc]15 sayi falan atti
antene de fena degil ne atsa giriyor iki haftadir
21 attı Ceyda.Anete'de 9 da 7 ile 20 sayı attı 85-67 kazandı fb.[/quote:28bizocc]


Biz niye bulup getiremiyoruz şöyle oyuncuları?
 
Biz de bu seviyede Avrupalılar almalıyız önümüzdeki yıl için.
Becky Hammon, Sancho Lyttle, Deanna Nolan, Bibrzycka, Abrosimova, Stepanova, Gruda, aklıma ilk gelen isimler. İlk üçü bir seviye yukarıda tabi.
 
Önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyorsak benim yabancı isimlerim belli. Becky Hammon-Seimone Augustus-Alba Torrence-Safiye genç-Sylvia Fowles.

İŞte avrupa kupasını alabilecek beş bu. Yedeklemesi de

ışıl -Nihan -Gülşah-Bahar- DilaRA

Tuğba-Leuchanka-Yasemen de diğer oyuncular:) Sene başı Wiggins gittikten sonra 3 numarayı resmen boşalttık. Currie ve Gülşahda sakatlanınca o mevkimiz bitti. Seimone gibi bir kız 3 numarada oynuyor. Ve biz eleştiriyoruz.
 
Önümüzdeki sezon ben Augustusu istemiyorum...Daha mucadeleci ve savunmacı biri alınsın en azından sadece STOP cam shot atan Augustus bize yarayan bir oyuncu değil.Eurocup ta tamam ama Euroligle Eurocup arası en az 10 kat çap farkı olduğunu anladık sanıyorum.

Alba Torens ispanyolların gözdesi ve 5 yıllık anlaşma yaptılar 2 sene önce yeni Valdemoro olarak algılanıyor almak çok zor.Leucanka yı bırakıp ta Gintare yi alan koçtan ben zaten bu hamleleri beklemıyorum kusura bakmayın...Safiye olayı da olmadı bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum...Dua edelim seneye RATGEBER onu ikna edipte TÜRK yapıp FB kadrosuna almasın...Malum biz elımızdekılere yani FOWLES a sahip çıkalım.Bızım takıma bır de guard lazım bence çok kotu oyun kuruyoruz koca maç 8 asist yapıyoruz ki bunu bazen tek başına yapan oyuncular oluyor...Hammon bu sene bızı seçmeyerek Rusya dışına çıkmak istememesını bence kanıtladı...Ayrıca ondan bu saatten sonra bişey beklememek lazım yenı ve başarıya aç oyuncular alınmalı tıpkı ANGEL gibi...Bence bize önce HAKİKİ bir koç lazım...
 
Leuchanka'yı koçda istiyordu. Sene başı Ceyhun Hoca ile yapılan röportaj vardı bu siteye yapıştırılmıştı. Oradada söylüyor.

Becky Hammon dememin sebebi Avrupalı guard olduğu için. Aklıma açıkcası avrupalı guard gelmedi (PG). Ki sezon başı :Backy GS'a geliyordu ama söz verilen ön avans verilmediği için GS'a gelmedi.

Seimone'un bu seneki performansına aldanmayın. Sakatlandığı sezon Effeciency rakamlarında zirvedeydi WNBA'de. Ama şunu söylkiyeyim Ceyhun hocanın o röportajında söylediği bişi var. Ben Seimone'u değil Angel'i istedim ama Seimone alındı diyor. Yani Sleim, aslında Ceyhun hocanın söyledikleri ile aynı şeyi söylüyorsun ama ona karşı çıkıyorsun.

GS'ın lig içinden yerli oyuncu bulması lazım rotasyonda kullanmak için. Ama ne yazıkki alabileceğimiz yerli oyuncu yok bu ligde. Hafta sonu konuşma imkanı bulursam off the record bazı şeyler soracağım kendisine.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyorsak benim yabancı isimlerim belli. Becky Hammon-Seimone Augustus-Alba Torrence-Safiye genç-Sylvia Fowles.

İŞte avrupa kupasını alabilecek beş bu. Yedeklemesi de

ışıl -Nihan -Gülşah-Bahar- DilaRA

Tuğba-Leuchanka-Yasemen de diğer oyuncular:) Sene başı Wiggins gittikten sonra 3 numarayı resmen boşalttık. Currie ve Gülşahda sakatlanınca o mevkimiz bitti. Seimone gibi bir kız 3 numarada oynuyor. Ve biz eleştiriyoruz.
sühan yapma gözünü seveyim.surda basketi iyi bilen üc bes kisiden birisin.
o yedek oyuncularlami avrupa kupasi kaldircan?
senden böyle yorum beklemezdim
 
Murat bana kalsa Bahar- Gülşah ve Işıl dışında takımda kalabilecke kalitede yerli oyuncumuz yok. Ama sonuçta en az 7 yerlinin kadroda olması lazım. Hatta bırak bizi GS-FB BJK birleşsin 5 yabancının yanına koyacağım 7 oyuncuyu zor buluruz. Bu saydığım üç yerininde yaşı küçük yani o anlamda da büyük şansımız var. Üstelik bizim şansımıza, bunalrın üçü de GS'lı.

Nihan Tuğba gibi elindne geleni yapan oyuncularımız var o da ayrı. Ben seviyorum takımı. Tek işstediğim biraz mutlu olsunlar. Oyundan zevk alırlarsa oyunda onları alır içine.
 
Cem Bey zaten aslında olay şu...Madem hocayı getirdin istediklerini alacaksın...Haa madem alamadın bır B planın olacak...Yani burada aslında yönetim zaafiyeti de var size katılıyorum.Ceyhun hocanın transfer den çok oyun içinde anında mudahalelerde bulunamaması...Benim demek istediğim şey madem AVRUPA başarısı hedefi çizeceğiz seneye o bence rakibimizin koçu kadar kariyerli ve maça asılan konuşmalarıyla takımı iteleyen bir koç getireceksin...Cem Akdağ bence harcandı bu takımda...


Ha bu arada Fener başka transfer yaparsa LİGDE OYNATAMAZ diyen bir kardesimiz vardı...Lig lisansı da çıkarmışlar...Tbl de listede adı var...Galiba Diana yada Penny nın sözleşmesini fesh etmeyip askıya almışlar malum askıya alınan sözleşmelerden birisinin yerine ek olarak bir sözleşme daha yapabiliyorsun galiba(doping ve 6 aydan uzun sakatlıklar bahane gösterilip)
 
Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":1vsuq2ul]bu tammy ligde oynayacak mı?
Belki bazı maçlarda kullanır ama zor maçlarda kullanmaz Tammy'i, çünkü horakova-zogota-ivana ve angel'i kullanacaklar gibi görünüyor.[/quote:1vsuq2ul]
Burada bir arkadaş hem Tammy hemde zagota'yı aynı anda ligde kullanamayacaklarını söylemişti federasyon yönetmeliğine göre demişti ee ne oldu o iş nerde o arkadaş?
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
ya bir sezonda 6 yada 7 yabancıyla sözleşme imzalanmıyor mu ? adamlar 3 yabancı gönderip kaç tane aldı ?

Tammy ile birlikte toplamda 8 yabancıları oldu.
Hana Harakova, Diana Taurasi, Penny Taylor, Anna Vajda, Ivana Matovic
Angel McCoughtry, Anete Jekabsone, Tammy Sutton-Brown
 
Tugay Arslan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1ua3782r]ya bir sezonda 6 yada 7 yabancıyla sözleşme imzalanmıyor mu ? adamlar 3 yabancı gönderip kaç tane aldı ?

Tammy ile birlikte toplamda 8 yabancıları oldu.
Hana Harakova, Diana Taurasi, Penny Taylor, Anna Vajda, Ivana Matovic
Angel McCoughtry, Anete Jekabsone, Tammy Sutton-Brown[/quote:1ua3782r]

25.3. TKBL? de yer alan takımların, aynı anda tasdik ettirilmiş olarak bulundurdukları en fazla beş (5) sözleşmeli ve lisanslı yabancı uyruklu oyuncudan, en fazla dört (4) tanesi on (10) veya on iki (12) sözleşmeli
sporcudan oluşan resmi müsabaka kadrolarında yer alabilir.
25.4. Her ne koşulda olursa olsun, kadroda bulunan yabancı uyruklu
sporcuların en fazla üç (3) tanesi aynı anda sahada yer alan beş (5) kişi
arasında, dördüncüsü ise yedek statüsünde olacaktır. Uygulamanın
sorumluluğu takımın antrenörüne aittir.

en fazla 5 tane sözleşmeli oyuncu olabilir diyor kurallar.ama macar oyuncuları gitti diye biliyorum onun yerine o 3 oyuncudan birine lig lisansı çıkarmış olabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst