• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Facebook :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Salim Tolan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.salimtolan.com
@Salim Tolan
Bu portalda hesabı olan varmı ?

18 Ekim 2007 perşembe saat 18:10 itibariyle 104 üyemiz var.Facebook'a üye olmamış yada üye olup henüz GSbasket.org grubuna katılmayanlara duyrulur :)

Katılmamıştım katılayım bari.. :)

''yonja.com'' varken benim için çok gereksiz bi site :)

yonja ve türevleri gibi boş birşey değil bu...
anılar...

Benim için son günlerin baş belası. :)

Her yerde (gazetelerde, televizyon kanallarında) reklamı var. Neredeyse bilmeyen kalmadı.

Ben bilmiyorum nedir ki bu :)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Ben bilmiyorum nedir ki bu :)
Çok cahilsin be Burak abi :)

Bu arada bende bilmiyorum nedir bu :)

oldukça gereksiz gördüğüm site..

yerli yersiz ilkokul ve bolca lise arkadaşları çıkıyor insanın karşısına ama 1-2 muhabbetten ileri gitmiyor konuşma..ee neler neler yapıyorsun derken bitiyor muhabbet..gereksiz bir site işte üye olmayın boşuna..burdan var 3-4 kişi..işte X ti işte Özlemdi,oyalanıp duruyolar oralarda.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
oldukça gereksiz gördüğüm site..

yerli yersiz ilkokul ve bolca lise arkadaşları çıkıyor insanın karşısına ama 1-2 muhabbetten ileri gitmiyor konuşma..ee neler neler yapıyorsun derken bitiyor muhabbet..gereksiz bir site işte üye olmayın boşuna..burdan var 3-4 kişi..işte X ti işte Özlemdi,oyalanıp duruyolar oralarda.
Facebook da da yok mu Kobeci abi.Seni başkası açmaz :D

Leventciim sen niye üye oldun peki o siteye
daveti de sen yolladın bana attırma bana burdan konuşma loglarımızı
hööööööööööööööyt :P

neden her topiği konusundan uzaklaştırıyorsun Özlem ? atılırsın valla bu gidişle demedi deme :D

levozlemdk2.jpg

;)

uye olalı 1 saat cıvarı olmasına ragmen 9 yıl oncekı arkadasımı buldum.guzel bısey sevdım ben bunu kesınlıkle neyse ben aramaya devam edeyım :P

özlemcim sana gecen gün leventle ne alaka demiştim ya.. işte aynı noktaya takılmışız arda ve muratla ..
eheheheh

Kaç üyemiz oldu.
Bi de bunun Türkçe profesyonel bir sürümünü düşünüyoruz, büyük proje.

Göker AKEL' Alıntı:
18 Ekim 2007 perşembe saat 18:10 itibariyle 104 üyemiz var.Facebook'a üye olmamış yada üye olup henüz GSbasket.org grubuna katılmayanlara duyrulur :)

18 Ekim 2007 104 üye , 27 Ekim 2007 122 üye ... Yorum yok

Bu facebook çılgınlığı kelimelerle tarif edilemez :D

Facebook hesabım olmadığı zamanlar inanılmaz ağır eleştiriler alıyordum. Eleştrilerin çoğu bilgisayarcı olduğun halde nasıl olur da Facebook hesabın olmaz şeklindeydi. Her bilgisayarcını her bilişimcinin facebook hesabı olması gerekmiyor ille de.

Ancak yoğun ısrarlar sonucu bir hesap oluşturuldu!

Bende üye oldum
Gsbasket nerde biz orda... :)
134. üye benim ;)

Geri