Fatih Terim istifa etmeli ya da kovulmalı. Sezonun 2. yarısı yine toparlanabiliriz ve iyi de oynayabiliriz ama gelecek sezon yine sezonun ilk yarısını hiç edecek ve yine transfer vs. diye sayılayacak.
Futbol takımının ismi Terimspor
Erkek basketbol takımının ismi Nefspor,başkanıda Erden Timur olsun.
Hepimiz ne olduğunu bilelim en azından ve rahat edelim arkadaş,yeter artık ya.Geçen sezon ne güzel bitmiş,gitmiş.Senle çalışmak istensede sen neden teşekkür edip reddetmiyorsun ?
Samimiyetine zerre inanmıyorum hocanın.Hep Galatasaray taraftarına sözüm var sabır ediyorum demeye getiriyordu.Hiçbir açıklamanın samimi olduğunu düşünmüyorum hocam.Bırak artık,bırak.
Gidece yeri olsa dakikasında satar. Milli Takım kapısı kapalı.
Tamam da sanki Psg ,City kadrosu var elinde her maçı kazanacak.Hep skora göre konuşuluyor, yenilen goller kötü, hocaya yazar,girilen onca pozisyon.Neymis adamlar çok eksikmiş,köpek gibi asildilar maça, şansları da vardı, kazandılar.Bu sene ben de beğenmiyorum oynanan oyunu ama hoca gidince sezon ortası ne olacak. Zaten sezon kaybedilmiş bırakalım bu gençlere tecrübe kazandırsın, yine de olmazsa zaten giderim diyor.
Tamam da sanki Psg ,City kadrosu var elinde her maçı kazanacak.Hep skora göre konuşuluyor, yenilen goller kötü, hocaya yazar,girilen onca pozisyon.Neymis adamlar çok eksikmiş,köpek gibi asildilar maça, şansları da vardı, kazandılar.Bu sene ben de beğenmiyorum oynanan oyunu ama hoca gidince sezon ortası ne olacak. Zaten sezon kaybedilmiş bırakalım bu gençlere tecrübe kazandırsın, yine de olmazsa zaten giderim diyor.