Kendisi bıraktı başkan devam edecek gibi görünüyorFatih Terim ile yollar ayrıldı diye haberler gördüm,doğru mudur ?
Kendisi bıraktı başkan devam edecek gibi görünüyorFatih Terim ile yollar ayrıldı diye haberler gördüm,doğru mudur ?
Kendisi bıraktı başkan devam edecek gibi görünüyor
Bu yönetim iki sene daha götürebilecek bir yönetim değil. Dahası başkan da başkan değil. Bir yol olmaz bunlardan ve üç seneyi tamamlarlarsa büyük sürpriz olur.Terim bırakmış gailba öyle haberler geliyor yönetim devam eder bana göre en az 2 seneleri daha olur diye düşünüyorum kim gelir göreceğiz ama bence trabzonspor maçı sonrası belli olur benim fikrime göre
Yanlışın var gönderildi, Yönetim kurulu kararı... Nihayet olması gerekeni başkan olduğunu unutmadan BE bey yaptı, daha ne kötü tecrübe yaşayacaktık valla vefa falan bunlar mevcut durumda FT'i görevde tutacak şeyler değil zaten bu başarısızlıkla şampiyonlar ligini bırakın Avrupa katılımı bile tehlikedeylen tam zamanında oldu hayırlı olsun... Burda bu işin bitmesi bizim için hala imparator kalmanı sağladı herşey için teşekkürler sinyor ama bu sefer olmadı...Kendisi bıraktı başkan devam edecek gibi görünüyor
Sahtekar derken? Okan içimizden yetişmiş bu iş için en uygun ve yakışan şampiyonluğu olan yeni jenerasyonun gelecek vadeden antrenörlerindendir.Geç alınmış bir karar , camiaya hayırlı olsun, Umarım yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız , gidip okan sahtekarını getirmezler.
Sahtekar derken? Okan içimizden yetişmiş bu iş için en uygun ve yakışan şampiyonluğu olan yeni jenerasyonun gelecek vadeden antrenörlerindendir.
[/QUOBi,
Bizde yetişip , yanına Emre yide alıp , klube 0 lira para kazandırarak , İntere transfer olduğu için başta
Terim’i yolluyorsan ve adresin yabancı hocaysa, Aysal’ın Mancini hamlesi gibi hiç tartışılmayacak kalitede bir teknik direktör getirmek gerekiyor. Burak Elmas umarım bunun farkındadır. Zaten mayısta seçim yolu gözüküyor.
Beklenen mi oldu?Allah Allah hani hoca paraciydi,milli takım kapısı kapalı gidecek yeri yok,birakmaz ,zaten yönetim çapsız hocayı gönderemez bunlar soylenmiyormuydu?Hoca çok ayıp etti,ben daha savaşçı sanıyordum kendisini, yönetim ve hocadan açıklama gelirse daha iyi anlarız durumu.Hayirlisi diyeceğim ama oyle olacağını hiç sanmıyorum.Terim düşmanları bayram etsin ama çok uzun sürmez bu bayram yine bir süre sonra hocanın kapısında yatmaya baslarlar.Beklenen oldu. Geç ama doğru karar. Umarım bir daha yollarımız kesişmez.
Darısı yönetime. Burak Elmas Galatasaray başkanlığını kaldıracak biri değil. Olmuyor, yapamıyor. Zaten Terim’i kullanarak seçilmişti, seçildikten sonra da pek bir icraatini göremedik.
Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun. Kişiler gelip geçici, aslolan Galatasaray’dır. Umarım özellikle sosyal medyadaki troller de bunu anlar.
Yaşasın Galatasaray’ı menfaatsiz sevenler!