A
Ali Parlak
Misafir
Yukarıda görüldüğü üzere iki senede 24 oyuncu transfer edilmiş ama hala takımın iskeleti yok, şaka gibi. Normal ve başka biri bu durumda ihanetten sorgulanır.
Bonservis verdiğimiz oyunculardan Lyundiama-Marcao-Emre ( 16m€ ) gayet de bir takımın iskeletin de olacak ve sana sonraki satışlarından kâr elde ettirecek isimler.
İnşallah Emre sakatlıktan güçlü şekilde dönebilir.
Diagne transferini de herkes biliyordur diye umuyorum. Hocanın istediği oyuncu almak için bir transfer dönemi uğraşıp son gününde eli boş dönen yönetimin Kasımpaşa'nin kucağına oturması.
Haland için de güzel yazmışsın da o treni de elimizden kaçırdık diye hatırlıyorum. Fatih Terim döneminden önce bile olabilir tam hatırlamıyorum. Kulübü ile anlaşılmışken ödeme planına takılıyoruz. Salzburg peşin para vererek oyuncuyu alıyor. Kaçan balık büyük oldu.
Transfer donemlerinde hocanın iki hatası var. Birincisi Nagatomo ikincisi Babel. 2 oyuncu yerine de genç isimler tercih edilmeliydi bence.
3.hatası da bence Linnes yerine Mariano'yu tercih etmesiydi...
Yönetimden hala nefret ediyorum. Ancak Fatih hocaya istediği bütün oyuncuları aldılar mı, aldılar. Eline harika isimler verdiler mi, verdiler. Üstelik bunları çok komik sembolik rakamlara başardılar. Bunun bi tık üstü Harry Kane getirmek forvete. Yönetimlik bir şey yok bu sezon, bence. Millet Ozan Tufan’la Dirar’la Diaby’le saç baş yolarken sana Nzonzi Seri Lemina Falcao gibi inanılmaz bir hat verildi. Sen daha Falcao gibi muhteşem bir adama top getirecek oyun planı bile yapamadın. Başkan olmasını isterim, ama teknik direktörlük kısmı bence de tamam gibi artık.