Antalya maçı öncesi çok iyi giden bir takım diyen ben değilim Fatih Terim. Harika işler yaptı ve bu sezon yine şampiyon olacak lakin ŞL'ye bu kafayla gidemez.Buradaki bazı arkadaşlar Netflix üyeliklerini iptal edecek üzüldüm.
Yani anlamakta güçlük çekiyorum ben. Sezon boyu sen ona, o sana sallayıp durdunuz hep. En sonunda çıkıp ''Ben bir şey demiyorum Allah şifa versin'' deyince konu kapanıyor mu ? Herkes de Twitter'da TT yapıp ''aslan hocam, işte adamlık görün'' tarzı şeyler paylaşmış.
Maalesef bu açıklamayı yapan akıl tam da adam dövmeye Alaçati'ya giden Fatih Terim aklı. Sövse daha iyi olurdu, kızdı küfür etti derdik. Adamın bir hastalığıyla dalga geçmediği kalmıştı onu da yaptı. Evet Mustafa Cengiz saçma sapan konuştu, fakat Terim konusunda bence haklıydı. Her fırsatta salvolar yapacaksın, Başkana Yönetime giydireceksin, cevaben ne denmesini bekliyordun acaba?!. Cengiz'in açıklamalarına sadece Acil şifalar diliyorum diye cevap vermek alanen hakaret ve çok seviyesizce oldu, yediği kaba da sağolsun güzelcene bıraktı.Allah şifa versin zaten pek konu kapatacak bir ifade değil gibi mental sağlığının yerinde olmadığı iması içeriyor gibi fiziksel sağlığına atıftan ziyade.
Yok ya şaka filan değil. Rekabet koşulları bunu gerektiriyorEkli dosyayı görüntüle 1430
Fatih hocanın yeni sözleşmesi 14 Temmuz'da TFF'ye bildirilmiş. Sözleşme 3 yıllıkmış. Bunun açıklaması bile yapılmadı. Şaka gibi![]()
Yok ya şaka filan değil. Rekabet koşulları bunu gerektiriyor. Kusura bakma ama böyle taraftara müstahak. Böyle giderse yakında senin profil fotoğrafı değişir gibi
![]()
Hahahah böyle toy ve kolay yalan söyleyen bir başkanım olacağına olmasın daha iyiKap açıklaması ile ilgili eleştiri yok. Resmi siteden niye açıklama yok bunu soruyoruz. Benim profilimi değiştirip değiştirmeyeceğim seni hiç ilgilendirmez Can bey. Ama senin profil resmi yapacağın bir başkanın hiç olmayacakBiliyorum üzüntün, acın bundan
He bu arada tekrardan geçmiş olsun
![]()
Hahahah böyle toy ve kolay yalan söyleyen bir başkanım olacağına olmasın daha iyiben Ünal Aysalı dahi profil fotoğrafı yapmadım. Diğerlerini Başkan olarak bile görmüyorum. Bu arada benim bir acım yok ama dilinden düşürmediğine göre Başkan adaylarından birini baya takıntı yapmışsın. Allah şifa versin