Federasyon, Kupamızı Çalamayacaksın - Hocamızı Size Yedirmeyeceğiz...

Evet arkadaşlar playoff saçmalığı konusunda bahsettim biraz bu konuyu enine boyuna sizlere anlatmak istiyorum artık.

Biliyosunuz sezon içinde ezdiğimiz rakibimize son bir şans için playoff adında saçma sapan bir mini lig daha oynatmaya karar verdi federasyon, karar verdide birdaha birdaha ezdirmemek için hakemden daha fazlasına ihtiyaçları vardi tabiki. Ne oldu Engelsiz aslanlarımız bütün olumsuzluklara rağmen bu ülkeye bir Avrupa şampiyonluğu daha kazandırmak için terlerinin son damlasına kadar uğraş verirken meğer bizim çok saygıdeğer fedarasyon yetkililerimiz Galatasaray'ın bu başarısının önüne nasıl geçerizin hesabını yapıyormuş.

biz orada mücadele ederken onlarda burada hemen Playoff yönetmeliğine bi madde daha ekleyip Playofflarda yabancı transferine izin verdi. Bjk'li arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile Patrik Anderson ile söz kesmişler bizim Haidari ile de ve Lahn Dİll takımından bir oyuncu ile daha. Böyle bir saçmalık varmı ya, şimdi diyorlarki Beşiktaş sen iki kez yenildin ama sana transfer imkanı tanıyorum, sınırsız imkan tanıyorum hakemlerim ile zaten arkandayım Şampiyon ol yeter, yeterki Sedat İncesu'yu alaşşağı edelim.

Sedat Hocamızın sonuna kadar arkasındayız, onu sizlere yedirmeyeceğiz, mahkemede bunun hesabını siz zaten yüce adalete vereceksiniz ama biz de bu oyunlarınızın farkındayız kimse Galatasaray taraftarını gerizekalı yerine koymasın bu şube bizim gözbebeğimiz, bu yaptıklarınız yanınıza kalmaz. Mailse mail, siyah çelenk ise siyah çelenk yürüyüşse yürüyüş. Hangi dilden anlarsanız.

Uğraşmayın bizimle, uğraşmayın Engelsiz Aslanlarımızla, uğraşmayın Sedat hocamızla. YETER!
 
şamil bu kadarına gerek yok . federasyon bizi hükmen mağlup etsin. bundan daha kolayı ne var. prosedüre gerek yokki. hey allahım federasyon bu kadar mı taraf olur ? YAZIKLAR OLSUN FEDERASYONA
 
Şamil daha beter işler de var işin içinde, ama şu anda söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum.

Beşiktaş'ın Lahn Dill'den alacağı oyuncu Steve Serio, ama bu oyuncu Avrupa Kupası'nda oynadığı için aynı sezonda yine Avrupa Kupası'nda oynamış ikinci bir takımda oynaması yasak, bu yüzden CAS'a kadar sürecek girişimimiz olacak.

Ama çok daha pis işler var işin içinde, hedef de belli zaten.

Kendi adıma ben hazırım, ne yapılacaksa yapılsın artık. Bu federasyonun 1.5 sene görev süresi kaldı ama uğraşıp biz indirmeliyiz bu adamları.
 
Sevgili Samil ve Can ozelinde butun arkadaslara birkac bilgi vereyim.

Dun aksam Samil ile ufak bir bilgi paylasimi yaptiktan sonra konunun kulup icerisinde ilgili yerlere gidebilmesi icin buyuklerime rica ettim. Sagolsunlar beni kirmadilar gibi gozukuyor.

Bu is bir yandan kulup icinde yayilirken, bir yandan bizler de yonetmelikleri inceleyip gerekli basvurumuzu yapalim. CAS ise CAS, GSGM'e basvuru ise oraya basvuru veya daha fazlasi.

Onemli olan elimizdeki bilgileri derleyip, toparlamak ve birlikte hareket etmek. Aslanlarimiz yalniz degil! Aslanlar engel tanimaz!

Ekleme: Sevgili Can, o zaman bahsettigin kuralla Patrik Anderson'u da kadrolarina katamazlar zira o da Avrupa kupalarinda Koln 99'ers adina mucadele etti.
 
Sevgili Ernoyan,

Bildiğim kadarıyla play-off için tek transfer hakkı var ve o hakkı Serio ile kullanacak Beşiktaş. Bu da benim öğrendiğim kadarıyla yasakmış, aynı sezonda iki kulüp olayından dolayı. O yüzden kulüp girişimde bulunacakmış. Ayrıca play-off sistemi için de girişim olacak sanırım. Ama bunlar için biraz beklememiz gerekiyor.

Biz bu girişim sürecinde ne yapabiliriz bilmiyorum ama olaylar ciddi bir boyuta ulaştı. Dilara gidecek mi, devam mı edecek bilmiyorum ama zaten etkisiz elemandan bahsediyoruz.

Ben açıkçası yapacakları transferleri çok önemsemiyorum, zira bir kaç maç için gelecek adamlar ne kadar sürede takıma alışıp sistemin içine girebilirler o ayrı konu. Biz bu adamları yine ezeriz hiç sorun değil. Ama işin içinde çok daha büyük çıkar ortaklıkları var. Ve hepsinin hedefi belli.
 
Can,

Zaten cabamiz da bunun onune gecebilmek degil mi? Insanlara aslanlarimizin yalniz olmadigini gostermek...

Ucunu birden alsalar ne olacak? Takimin Almanya'da alt ettigi kadrolar ortadayken karsimiza cikan hicbir takimdan korkmamamiz normal.

Biz ne yapabiliriz? Insanlar kabul ederlerse GSBasket.org olarak birkac yuz imzali bir dilekce veririz. Aramizda 3-5 kurus toplar gazete ilani veririz, sitenin girisine bir metin asariz, hazirladigimiz metni internette yayariz. Gerekirse bir web sitesi kurup, bu isi oradan yuruturuz.

1 hafta icinde sube ile ilgili gelismeler zaten netlesmis olur ancak o kadar beklemeli miyiz? Esas soru bu.
 
Ben memnunum bu gelişmeden.

Bu sayede daha fazla maça gidebiliriz, daha fazla maçta iyi tribün yapabiliriz.

Sonunda da kazanan yine biz oluruz, isterlerse Dünya Karması'nı kursunlar, hiç farketmez.
 

Üst