• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saziye oynasin diyen kisi maci seyredyomu istatistige mi bakyo , hucumda hangi turke sayi org yapiyoruz,isila saziyeye kac poz hazirlandi

Saziye oynasin diyen kisi maci seyredyomu istatistige mi bakyo , hucumda hangi turke sayi org yapiyoruz,isila saziyeye kac poz hazirlandi[/QUOTE

kaç pozisyonmu hazırlandı Şaziye ile Işıl bildiğim kadarıyla pivot değiller ne pozisyon hazırlanması gidip boş turnikeleri atsınlar.....

Tina Charles,Tina,Tina ,Tinaaaaaaaa:)

Ve maçı bitirmek için güzel bir hamle.Tek başına ayakta duran Tina'yı kenara getirdiler.Allah'a havale ediyorum.

Ota boka foul foul hakkımız doldu 5 hücum üst üste foul çalındı.

Tina 3.periyot başı 4.foulu alırsa maç gider.Ayrıca ribauntlarda yine eziliyoruz.

Ah Albada olucaktıki görücektim olayın seklini şemalini.....

herşeye rağmen iyi mücadele ilk yarıda.....

tek sıkıntı Tina 3 faule ulaştı, 16 sayı 8 rib var

40-38 ilk yarı bitti....

bize 13 onlara 7 faul çalındı. hakemler abarttılar iyice

Herşeye rağmen takım iyi oynuyor yalnız Taurasi bazı pozisyonlarda gereksiz zorluyor. Bazen kopukluk yaşadı özellikle Penny'e faul yaptıktan sonra. Alba da olsaydı ribaunt problemi bu kada yaşamazdık. Onlardan daha iyi takım olduğumuz çok net belli oluyor. Yerlilerden yine verim çok az Bahar şut denemekten korkmamalı.

diana çok fazla zorlamayıp prince bahar veya chrales ile oynarsa topu kolay sayılar buluruz süreki 2 lşi sıkıştırma geliyor kendisine

Batur abi gene ağlıyor her pozisyona foul foul diye valla adama neşe veriyor bu halleri.:D

matic niye yok. bilen var mı

Ribaunt sıkıntımız Fowles gelirse ikiz kuleler tamamlanırsa çözüme kavuşur...

ama şaka maka Matiç tam sakatlanacak maçı bulmuş:(

Yalnız gerçekten de Hakemler Tina ya çalışıyorlar çok net. Ah birde şimdi Fowles olacaktıki görecektim ben onları. Yalnız çok bir sorun olmazsa bizim sahada fowles Tina ikilisi ile bunları parkeye gömeriz.

Mahalle maci yapmyoruz ki alsinlar dumduz turnike atsinlar, yeri geldiginde forvetede guardada set yapilir, teodosic yada stojakovic kendi kendisine mi alip gidiyo topu.demek istedgim yerliler sadece mudafa yapmak icin kullaniyoruz ne isila ne gulsaha nede saziye ye bos sut attirmadik.varsa yoksa diana tina, onemli olan her oyuncudan yararlanacak org kurmak diye dusunuyorum.tina 3 ledi allah yardimcimiz olsun.

Ilk topu atmak zorundmyZ anlamyrm

56-49

onlar önde:(

sadece Dina ve Tina ile maç kazanamayız:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri