• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melisa seni Allah bildiği gibi yapsın.

Melisa can olumlu bir katkın olsun ya.

21-19 mola aldık

Sylvia çok kaçırıyor.Hücumda kolayı bırakıp zora gidiyoruz,kurtarmaz bu ortamda.Toplar da içinden çıkmaya başladı,21-19 gerideyiz.

Melisa nezaman oyuna girse bizim takım geriliyor her maç böyle...

Çıkarın şu Melisayı.

yuh be karara bak faul bu.

birsel bizim maçta coşuyor yine maşallah

Savunma yapmamız lazım.

Birsel i de yıldızlaştırıyorsunuz ya

fowlesta da bir şanssızlık var ya hayırlısı

Fowles kenarda melisa can oyunda bende buna anlam veremiyorum.

Dee ile 33-30 yaptık. Rahatladık biraz.

Cappy Diana kafa tutmaya çalışıyor devam devam capy devam

hadi be Dee, rahat oyna, sakin ol, 3 lüklere devam

Kadroları değiştirsek bize 30 sayı fark atarlar.Şu kadronun parçalaması lazım bunları.

Kadromuz fenerin kadrosundan daha iyi üstelik peny yok yanlış anlamadıysam uzun rotasyonda kullandıkları nevlinde yok eğer bugünde yenemez isek yazıklar olsun ve bayan baskete para harcamanın artık hiç mantığı yok genç oyuncularla oynayalım gitsin bizim yerliler neden bu kadar korkarak oynuyorlar ceyhun hoca neden caferağadaki maçlara bir takdik geliştiremiyor ve onları motive edemiyor valla illallah geldi artık.

Gerçekten bu akşam yenemez isek valla kapatsınlar fenere bıraksınlar şubeyi ben o kadar inandım onlarda artık inansın hiçmi erkek basketbolcuları seyretmiyorlar .

Cappy'nin ribaund mücadelesinde Işıl'a yaptığı net fauldü. Hayvan gibi giriyorlar her topa, hakemler de öyle izliyor.

Işıl yapma ya...

Korkma Batur abi bu kadar ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri