• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 2 dk.da yapılan hücumlara bak.bu kadar başı boş yapılmaz.

Işıl bir kez bir kez lütfen bir kez Birsel e üstünlük kur.

Allah bize yerli oyuncuların maç kazandırdığını gösterecek mi bakalım

En kritik anda üçlük kullanmak zorunda kalan bir Bahar.

Daha önce de söylemiştik zaten, bizde oynayacak düzeyde bir oyuncu değil asla! Gönder gitsin!..

Katılıyorum bir ironide benden... Ceyhun hocam sağolsun...

Mesele oysa, sezon başındaki Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası maçlarında gösterdi Alper. Keşke sorun o kadar ufak olsa...

Allah bize yerli oyuncuların maç kazandırdığını gösterecek mi bakalım

Yaptığımız hatalar, yazılmayan setler ve taktikler sonucunda kaybediyoruz her defasında. Maç çok kez bize geldi ama değerlendiremedik, Caferağa maçlarında zaten umudum yok benim. Bari İpekçi'deki maçları alalım..

3luk lazımken neden prınts oyunda degıldı ve son hucumda çizdiği oyunu mactan sonra ceyhun hocadan detaylı bı şekılde acıklamasını beklıoruz!

3'lük kullanıyoruz Prince oyunda değil anlamıyorum abi anlamıyorum bu kız daha ilk yarı sokmadı mı zor pozisyonda hep sokmuyo mu buzzerbeaterları anlamıyorum ya

ben hala prınts-tına-fowles uclusunu nıye bozdugunu anlamıs degılım ceyhun hocanın,anlayan varsa bızlerı aydınlatsın lutfen!

ne desem boş...bu arada Galatasaray seyircisini almışlar caferağaya,Benchde oturtmuşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri