• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe - Galatasaray (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıla bak hızlu hucumu nasıl bitirdi.

Kaptan bunu yapma işte ya...

yine top çalmaya çalıştı Işıl, alamadı ama neyse ki sayılarını engellemiş olduk, 3. periyodlarımız genelde kötü oluyor lütfen bu sefer iyi oynayalım

Pota altında hazine var fowles da müthiş oynuyor orayı kullanmak lazım .Ayriyeten taurasi biraz skorda devreye girse ne güzel olacak hadi be taurasi sana küfür edenlere cevabını sahada ver

0/7 üçlükle oynadık ikinci yarı düzeltmemiz lazım maçta kalmamız için inş kazanırız

Kimse kızmasın en sarısından en kırmızısına herkesden çok daha fanatım. Basketbol'dan çok iyi anlamakta gerekmiyor. Şimdi beşiktaş maçını izlemeye gidiyorum. Galatasaray tek eksiği hoca !! Yürüyerek oynayan bir takım. Umarım yenilmezler... prince kullanmalı... yoksa maç son sn.lere kadar gidecek..

Kaptanım böyle lütfen...

Smaç denemen yeter fowles.

Deee devreye girdi...

Kaptanım benim be...

Alacağız bu maçı... Biraz da savunma yapsak çok güzel olacak...

hadi kaptan böyle devam et...

Hakemlerden facia gibi bir karar 3 atışı vermediler. Derbi ertelendi...

biri Tinaya şu atmamasını söylesin yeter artık...

Geçmiş olsun

adamların hocası biz bir 3'lük atınca mola alıyor bizinki 10 sayı olsun diye bekliyor,nasıl hocalıksa

dökülüyolar ... al şu prince !! 4.5 fenere hiç bir taktiği olmayan bir ceyhun. bırakın isterseniz ban atın.. bunu yazmak için girdim. ceyhun 3cü sınıf bir hoca !!

Şu maçı alamazsak gerçekten çok yazık. Alın yerlilerde verim verdi şimdi sebep ne olacak bakalım. Koç'a desteğe devam...

Sadece 1 dakika da maçı kopardılar. 10-0 lık seri olmadan mola almayan C.Yıldızoğlu Bravo sana

Helal olsun ceyhun hocam takımda ne disiplin kalmış ne sistem sen buna çözüm bulamıyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri