• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fenerbahçe Maçı Zirvesi

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Arca Yıldırım
Yine bir Fenerbahçe maçı, yine Türkiye Kupası ve yine bizlerin düşüncesi dostlarımızla beraber olup, maçı beraber yaşamak. Ancak bazı belirtmem gereken hususlar var. Biliyoruz ki, günün başlangıcında Ankaragücü ile maçımız var. Bu maçı beraber izlemeyi düşünüyoruz ancak akşamki basket maçına yer bulma konusunda kesin konuşamıyoruz. Nitekim aynı saatte F.bahçe'nin futbol maçı da var yayın konusunda bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Ancak iyi bir kalabalık sağladığımız takdirde maçı izleyebilecek bir yer bulacağımızı düşünüyoruz. Gelebilecek dostlar ile yarın Ankaragücü maçından başlayarak Nevizade - Aslanım da buluşalım, beraber güzel bir gün yaşayalım..

Ordayık tabiki :)

Bende orada olurum büyük ihtimalle. Deniz Alen Erdal gibi arkadaşlarıda bekleriz:)

gelemiyorum kusura bakmayın. Gerek Erdal'a , gerek Sühan Abi'ye haber verdim. Erdal'a rağmen yenin :)

Tolga abi
Sühan Cem abi
Vildan Abla
Alen
Erdal
Furkan
Okan
Burak
Şamil abi
Emre Sarp abi
Erhan abi
Çiğdem abla

Bugün beraber olduğumuz dostlar, mutluluğumuzu birleştirdiğimiz güzel insanlar.. Herkese çok teşekkür ederim.

Teşekkürler Savaş Karadağ.

Kadro Barcelona gibiymiş valla. Ben sarı kart cezalısıydım tekrardan kusura bakmayın :) Bir dahaki organizasyona artık...

Çok güzel bir gündü gerçekten,birde galibiyet eklenince :)

Teşekkür ederim herkese..

Geri