• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

FIBA SuperCup | UMMC Ekaterinburg - Galatasaray

İnci ile başlıyor kafayı yemiş hoca.

Vay vay vay hocama bak İnciyi attı sahaya iki blok yedi ve bir top kaybı anında fark açıldı. Dahi bu dahi!

Hahahaha mola ve İnci dışarda.

İnci'yi lig maçlarında oynatmayan Efe hoca Süper Kupa maçında oynatacağı tutmuş. Tamam farklı bir skor bekliyorduk ama ilk çeyrekten 20 sayı yenmez. 70 sayı farkla mı bitecek bu maç?

Son düzenleme:
İnci'yi lig maçlarında oynatmayan Efe hoca Süper Kupa maçında oynatacağı tutmuş. Tamam farklı bir skor bekliyorduk ama ilk çeyrekten 20 sayı yenmez. 70 sayı farkla mı bitecek bu maç?

Sanırsam onu Griner'a önlem almak için başlattı ama Griner oyunda değildi =D Hangisi daha vahim ben çözemedim.

Lan keşke evi arabayı satıp Eka'ya 1/1 bassaydım la bu kadar banko kazanç Barça-Leganes maçında bile yok.

Moriah eline alıp topu bekliyor Efe denen adam bir şeyler anlatmaya çalışıyor sonuç top kaybı.

Biz ne izledik baba birisi bana anlatsın?

22-8 ilk çeyrek.

Moriah tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor.

Neyse ki iyi bomboş şutları kaçrıyorlar da fark çok açılmıyor.

Böyle bir savunma olamaz resmen açıyoruz girip atsınlar diye.

Alperiden üçlük geldi.

Tek Moriah ile Alperi savaşıyor gerisindekiler ne yapmaya çalışıyor 15 dakikadır anlamış değilim.

Gevşediler şova kaçmaya başladılar bu ara farkı kapatabiliriz belki.

Gevşediler şova kaçmaya başladılar bu ara farkı kapatabiliriz belki.

Umuda bak gevşesinler de fark yemeyelim diye dua ediyoruz sizin gibi yönetimin Allah belasını versin rezil olduk 2 senedir. Hatay Bld daha iyi oynardı bizim yerimize çıksa.

10 oldu fark hadi be.

Efe hocanın dahiyane planı şu: Rakibe kendimizi acındırıp fazla fark attırmayacağız, sonra onları uyuttuktan sonra maça tüm gücümüzle asılacağız. Bunlar ne oluyor lan tepkisi verecekler panikleyecekler. Biz de öyle kazanacağız.

8 sayı bitti devre. Gevşemelerini iyi kullandık. Yavaş yavaş uyuta uyuta yakalayabiliriz yeter ki Efe denen adamı dinlemeyip kendi bildikleri gibi oynasın oyuncular.

Geri