• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final 4. Maç | Galatasaray CC 74 - 85 Fenerbahçe Ülker

Savunma tamam ama ofansif zayıf düşüyoruz.. Saf şutöre ihtiyacımız olan maçlardan birinin mücadelesini veriyoruz şu anda. Bir tane Ömer Onan'da biz olması o kadar çok şeyi değiştirirdi ki.. Neyse; gerçeklere dönüp bakalım.. Buraya kadar gelmek bile büyük başarıdır.. Pes etmek yok, mücadelede ve inançta bir çok şeyin üstesinden gelir bazen..

Haydi bastır Galatasaray. . . !

link verirmisiniz zahmet olmassa arkadaşlar özelden .

Yok bir düşüş başladı toparlanmamız lazım hadi Aslanlar.........................

Link değil yazıyla yazıyorum sanırım yasak değil

Ultraslan TV'den izleyebilirsiniz

Sahadaki beş,oyundan koptu.Oktay Hoca müdahele edecektir değişiklik yaparak.

53-48 gerideyiz şu anda.İki atış atacaklar.

Shumpert'in sakatlığı kötüleşdi sanırım...

maçı verdik resmen..

Sahadaki beş,oyundan koptu dedim de mola dönüşü kayışı da kopardılar.
Bir mola daha aldık.60-48 oldu.Mutlaka sayı bulmamız lazım,çok tıkandık.Jerry bile eskilere nazire yaptı.

oyundan tamamen koptuk geçmiş olsun

ah shipp ah...ne diyebilirim ki... sadece kizmiyorum... kapasitesi finaller icin yetersiz bir cok oyuncu var kadroda..

36 27 den sonra 12 sayı atıp 33 sayı yemişsin.Kazansan bile serinin genel durumu belli.

Haluk 3 tane boş şut kaçırdı.

Haluk 3 tane boş üçlük kaçırdı ya.

Maçı anlatanlar keyiflendi.

artik son ceyrek verin topu jerry ye atsin disaridan..girsin her topta iceri basket faule zorlasin pozisyonlari...geriye kalan gorev adamlar evren,shipp vs de en azindan savunma yapmali..bari baska bir meziyetleri yok

3.periyot sendromu bu işte.Oyuncu kalitesinin oyuncu farkının ortaya çıktığı periyot.Oktay Mahmuti de kızamıyor çünkü bazı şeylerin farkında ..

12 sayı ilerdeler...Haluk atsa 3 lğü şimdi öndeydik....Nerden nereye...

Fark 15, 3.periyot böyle bitti....

Geri