Formalarımız satışta !!!

Ewet beklenen an geldi ve GalatasarayStore lerde Galatasaray Basketbol Takımımızın 'kappa' marka formaları satışa sunuldu (formaların gerçek sporcu formalarından tek farkı amblemimizin baskı olması ) her 2 renkte olan formalarımızın satış fiyatı 54 ytl idi:( (bjk de satıyo 26 ytl...)
Tekarar hayırlı ugurlu olsun istiyodunuz alın işte...
 
Fiyat ucuz değil, taraftarın cok fazla ilgi gösterecegini zannetmiyorum. Bugün Bagdat Caddesi' ndeki store a bakacagım
 
26 milyona forma satanın olduğu yerde 56 milyon küfür etmek gibi...
 
Fiyat ayarlaması yapılmamış sanırım. Çokta düşük olsun demiyorum ama sonuçta ilk defa çıkıyor ve sürümden kazanmak diye bir terim var. Şuan en dinamik sektör elektronik sektröründe bile ihtiyaç konumuna gelen ürünlerde hangi kalite ve markada olursa olsun öncelikle fiyat ayarlamasına önem veriyorlar. Sonuçta ülkemizde tartışmaya açıkta olsa fiyat ön plana çıkıyor.
 
Fiyat olarak hakikaten biraz fazla.Ama yinede subeye destek olmak icin alacagız...

Kafama takılna sey umarım satılan formalrın gelirleri subeye gider.
 
Ewt fiyat biras fashla ama biraz daha inerse bn alırım...
 
Az önce Arda the Ardaque , mesaj attı. Suadiye'de ki Galatasaray Store'a gitmiş. Formaları incelemiş kalitelerinin çok düşük olduğunu bedelinin fahiş olduğunu söyledi.
 
Walla bugün kulüpteydim ama aklıma gelmedi sormak ne biliyim , ama 1 şekilde etkiler yani store un satışları illaki kontrol edilio, ve eğer formalar ciddi 1 satış sayısı yakalarsa bnce şube de bundan nasiplenir.
 
Elimizden geleni yaparızzz :)
Ama neredeyse futbol takımı formaları kadar fiyatı....
üstelik, kolsuz olduğu için daha az malzeme :) (! sazanlar dikkat!)
 
Yakışır başta Metin abime , Onurcukkk kardeşim zaten megastore de ne warsa alıyo (ciddiyim herşeyden war) hade maçlara artık formalarla gidersdinizzz
 
fiyat biraz pahalı ama gs için herşeye değer.arkadaşın dediği gibi önemli, olan şubeye yardım
 

Üst