• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
forum ana sayfası tuhaflaştı ben de, genişledi, sağ taraftaki twitter ve son yazılan konular görünmüyor, sizde de aynı sorun var mı

forum ana sayfası tuhaflaştı ben de, genişledi, sağ taraftaki twitter ve son yazılan konular görünmüyor, sizde de aynı sorun var mı

Internet Explorer ile mi bakmaya calısıyorsun?
Modzilla Firefox ya da Google Chrome gibi tarayıcılar kullanmakta fayda var.

Forumda kullanılan avatarlar neden kaldırıldı acaba ? Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama forumu zorlamayacaksa avatarlar geri gelmeli bence.

Internet Explorer ile mi bakmaya calısıyorsun?
Modzilla Firefox ya da Google Chrome gibi tarayıcılar kullanmakta fayda var.

1 ay kadarcık gecikmeyle :) evet explorer kullanıyorum, alışkanlıktan sanırım, şimdi firefoxtan baktım, normal görünüyor, sorun yok

Murat Özyer başlığı neden hala kilitli?

Forumda oluşan şu görüntü açıkçası beni çok rahatsız ediyor. Elbette şartları tahmin edebiliyorum sonuçta reklam hayatın her parçasında var ama yine de çok tuhaf bir durumla karşı karşıya geliyoruz.

Görüntü şu linkte;

http://c1210.hizliresim.com/12/h/dzgym.jpg

Reklam konusunda bazı hatalar olabilir, ivedilikle düzeltilecektir.

Forumda oluşan şu görüntü açıkçası beni çok rahatsız ediyor. Elbette şartları tahmin edebiliyorum sonuçta reklam hayatın her parçasında var ama yine de çok tuhaf bir durumla karşı karşıya geliyoruz.

Görüntü şu linkte;

http://c1210.hizliresim.com/12/h/dzgym.jpg

Bu tip reklama denk geldiğinizde resim değil gittiği linki gönderirseniz engelleriz bir daha çıkmasını. O adresi engelledik şu andan itibaren.

Teşekkürler.

Link olarak bilgim yoktu bundan sonra karşılaşırsam uzantıyı bildiririm elbette.

Avatar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence güzel olurdu.

Yöneticiler yorum silmeden önce neden sildiklerini söylese daha iyi olur. Sinir edici bir durum.

Hakkı Bey,

Silinen iletilerin büyük bir bölümünde açıklama yazıyor. Ama acele ile silinen küfür, hakaret içeren iletilerde bazen unutuluyor. Yine de haklısınız, her iletide açıklama yapılmalı.

Tugay kardeşimin şikayet ettiği konuda, bende epey rahatsızım. Forumu açıyorum, Fenerbahçe Bate Borısov maçının reklamı çıkıyo karşıma. Yapılan reklam anlaşması gereği zorunluluktan mı yayınlanıyo bu reklamlar.

5 yıldır takip ettiğim, üyesi olduğum foruma artık veda ediyorum, her ne kadar fazla yazmasam da neredeyse yazılan her mesajı okuyacak kadar vakit ayırdığım forum artık sadece canımı sıkmaya başladı. Forum yöneticilerinden bazılarını ve bazı yazarları çok sevsem ve saygı duysam da artık bu forum da durmanın bir anlamı yok, zaten durduğum her an ikili tartışmalara neden olacak gibi görünüyor, yöneticileri de fazla zor duruma sokmadan burada noktayı koyalım istiyorum.
GSbasket'e değerli görüşleriyle renk katan herkese teşekkürler.
Yönetici arkadaşlardan ricam üyeliğimi silinmesi yönünde şimdiden teşekkürler.

destansı bi şekilde kazandığımız efes maçından mağlubiyet diye bahseden arkadaşın ceza almamasını anlamış değilim

Her giriste kullanici adi ve sifremi yazmam gerekiyor. Eskiden otomatik giriyordu. Boyle cok kotu ya.

Arkadaşlar şu sitenin reklamını iptal edebilirmisiniz... Casual Club

Hakan Bey, gereken yapıldı.

Bu gibi durumlarda bizi uyararak duyarlılığınızı gösterdiğiniz için teşekkürler.

Rica ederim. Ne zaman talebimiz olsa ilgileniyorsunuz. Sağolun...

Geri