Galatasaray 1- Real Madrid 6

Abi ben bi yere bakmadım. Ama daha iyi hatırlaman için biz Lucescu ile şampiyon olduk. Fatih hoca ile yenildik. 2002-2003 sezonunda yenildik ve şampiyon olmadık. Hatırladığım bi olay da, maç erteleme ayağına kötü bi kumpasa gelmiştik...
 
Ahmet Abi o sene 2002-2003 senesi 2. fatih terim dönemi , yani bjk şampiyon oldu.. meşhur sergen attı şampiyonluk geldi olayı.. neyse konu bu değil..

Fatih Terimin başarısının sırrı motivasyon ve diktatör oluşu( yani gazla) ... Taktik , teknik, her zaman sıradandı... Zamanında bunu Hakan Şükür söyledi araları bozuldu..

Dün çıkıp ilk yarım saat harika oynadık... Evet haklı golü bulabilirdik... Golü bulsak bile, yemeyeceğimizin garantisi var mı?? Yok..
Eboue formsuz, halı sahada maça çağırılmayacak dany hiç oynamamış(maç kondisyonu yok) , Chedjou formsuz, Riera sol bek değil üstüne üstlük maç kondisyonu yok.. Bu defansın gol yememe olasılığı var mı?? İlk yarım saat harika oynadık falan hikaye yani...
 
Ha bir de 4. golden sonra staddan çıkanların yüzde 85'i takıma homurdanacak olanlardı.Her seferinde böyle çıkarlarsa hem evlerine erken ulaşırlar hem de Galatasaraylılığı sindirebilmiş insanları hayattan bezdirmemiş olurlar.2 aydır kötü Fatih Terim ve sahada kötü bir takım görmek kimseye kötü taraftar olma hakkını vermiyor.Ki takım iyiyken de kötüydü bu insanlar,sahada olanlar çok da bir şey fark ettirmiyor.
Stadın yarısı boşaldıktan sonra oluşan ortam gayet güzeldi.Bugün işi olumlu yanlarından yakalayabiliyorsak o 20 dakikanın payı büyük.
 
Söyleyeceğim o kadar çok şey var ki bir yerden başlamak istiyorum;
Öncelikle maça çok güzel başladık gayet güzel pozisyonlar bulduk yine saçma savunma hatalarımızdan kaynaklı golü yedik bu dakikadan sonra herkes takımımızdan daha çok bastırmasını beklerken bir de ne görelim takım bitti bir anda ! Ne atak, ne doğru dürüst pas organizasyonu ! Olsun dedik devre arası Fatih Hocamız kulaklarını çeker ikinci yarı atarız. Bir de ne görelim gerçekten dediğimiz gibi oldu takım ikinci yarıya da güzel başladı Amrabat ortaladı Burak % 100' lük golü kaçırdı olsun dedik böyle oynayalım olur elbet ama hava topuna anlaşamayan iki oyuncumuzun hatasıyla yediğimiz ikinci gol maçı bitirdi evet maçı bitirdi diyorum gerçekten bitirdi takımı 3 yıldır böyle görmemiştim ! Gollerden sonra bir ruhsuzluk umutsuzluk çöküyor ki bu dediğimi 4. golde Musleranın karşısında 5 realli varken bizim oyuncularımızın hepsinin onları izlemesiyle gördüm ve anladım. Milyon € lar alan oyuncular bir golde gelen 52bin kişiye dahi aldırmadan maça küsebiliyor meğer Galatasaray' da oynamak ne kadar kolaymış dedirten hadiseydi .

Çözümü bulmamız lazım daha da kenetlenmemiz lazım bu yediğimiz iyi bir tokat oldu takım 4 maçtır kazanamıyor bu da umurumda değil ama bu maçta ruhsuzduk o koyuyor bana en çok ! Hazır değiliz ama mental olarak hazır değiliz artık Fatih Terimin Muslera Sabri Gökhan Semih Riera(hakan) Amrabat Melo Selçuk Bruma Sneijder ve Umut 11iyle Beşiktaş maçını denemeli artık patavatsız davranan oyuncuları kesmeli söylenecek o kadar çok şey var ki kendi sahanda 6-1 yenilmeyeceksin insanda bir haysiyet onur olacak o takım için koşacak mücadele edecek daha çok şey var ama şimdilik yeter Beşiktaş mağlubiyetinden sonra devam ederiz .
 

Üst