• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Normal şartlarda benim için Ünal aysalın yeri ayrıdır. Normal şartlarda Ünal aysalın desteklediği tarafa da sempati duymam olasıdır ama Eşref hamamcıoğlu pek bir şey başarabilecek gibi durmuyor. Mancini ismi düşmüş bugün ama açıkçası hamamcıoğlu ve Mancini pek akla yatkın değil. Ünal Aysal da kusura bakmasın birini desteklemek yerine elini taşın altına koyup kendisi aday olsaydı madem öyle.

Kim kazanırsa kazansın futbol iyi yönetilecek gibi durmuyor en azından basketbolu iyi yönetecek kişi secilsinde bir işe yarasın diye düşünüyorum fb gibi bizde krize girebiliriz bu şampiyonluk konusunda bakalım

Ben DÖ olmayan tarafı destekliyorum. Kayyum atanmasından bir farkı olmaz seçildiği taktirde.

Ben DÖ olmayan tarafı destekliyorum. Kayyum atanmasından bir farkı olmaz seçildiği taktirde.
Eskiler ehveni ser derler hangisi daha kötü karar veremiyorum kongre de en az kötüsünü seçecek bence durum bu

Başkan olacak adayın önümüzdeki senenin Cumhuriyetin 100. yılı olması münasebetiyle tüm branşlarda şampiyonluk hedefi olmalı. Bu yüzden tüm branşlarda gerekli transferleri ve atılımı yapmalı. Başka kulüplere bu fırsatı vermemelidir...

Dursun Özbek:

"2023'te hedefimizi paylaşmak istiyorum. Galatasaray, 2023'te, Cumhuriyetimizin 100. yılında, tüm branşlarda en çok kupayı alan spor kulübü olacak"

Adnan Öztürk ile telefonda sohbet ediyorduk, Dursun Özbek’in lansmanına gelecek misin diye sordum, verdiği cevap: “Müteahhitlerin satış pazarlama lansmanı ile ilgilenmiyorum”

(@kadircetincali)

Bu doğru ise insan yuhhh der buna yaa..
40 yıllık Gs'lısın. Son 10 yıldaErden Timur kadar Galatasaray'a faydası dokunmamış adamın dediğine bak...

Adnan Öztürk ile telefonda sohbet ediyorduk, Dursun Özbek’in lansmanına gelecek misin diye sordum, verdiği cevap: “Müteahhitlerin satış pazarlama lansmanı ile ilgilenmiyorum”

(@kadircetincali)

Bu doğru ise insan yuhhh der buna yaa..
40 yıllık Gs'lısın. Son 10 yıldaErden Timur kadar Galatasaray'a faydası dokunmamış adamın dediğine bak...
Egosu şişkin biri kendisi. Artık yüksek egolu, kibirli adamlardan gına geldi, bir geri kalsınlar artık

Bilmediğim için soruyorum Galatasarayin üzerine bir inşaat projesi yapılabilecek ya da yapılacak bir arsası mı var ? Onunla ilgili bir gönderme mı bu yoksa sadece mesleğine yönelik mı ?

Bilmediğim için soruyorum Galatasarayin üzerine bir inşaat projesi yapılabilecek ya da yapılacak bir arsası mı var ? Onunla ilgili bir gönderme mı bu yoksa sadece mesleğine yönelik mı ?
Florya arazisi. Bugün 18 kat izni var amaç 25 kata çıkarmak.

Florya arazisi. Bugün 18 kat izni var amaç 25 kata çıkarmak.

Özbek ekibi kazanırsa çıkacak diğer ekip kazanırsa çıkmayacak mı ? Ya da diğer ekip arazi üzerinden hemen yapılaşma istemiyor mu ? 🤔

Bu seçim Dursun Özbek-Eşref Hamamcıoğlu seçiminden çok Erden Timur-Adnan Öztürk seçimi gibi olacak. Umarım Genel kurul buna göre kararını verir...

Ne yazık ki Dursun Özbek alacaki gibi görünüyor.

Ne yazık ki Dursun Özbek alacaki gibi görünüyor.
Efes serisini geçersek kesin alır derim ama geçemezsek belli olmaz o durumda avantajlı olur yüzde 60 ihtimalle alır diyorum elenirsek biraz bu duruma bağlı seçim bence

Basketbol şubesi oy kullanacak kaç kişinin oyunu değiştirir ki ?

Son seçimde Burak Elmas ve Yiğit Sardana oy verenlerin tercihi ne olur ki acaba

Pek bildiğim birşey yok ama düşük katılım olur ve Eşref Bey alır gibi geliyor bana

Basketbol şubesi oy kullanacak kaç kişinin oyunu değiştirir ki ?

Son seçimde Burak Elmas ve Yiğit Sardana oy verenlerin tercihi ne olur ki acaba

Pek bildiğim birşey yok ama düşük katılım olur ve Eşref Bey alır gibi geliyor bana
Bu zaman kadar ki sonucu en belirsiz seçim olacak galiba.

Dursun Özbek'i isteyebilecek kadar basiretsiz ve balık hafızalı bir camia olduk malesef. Yarım bıraktığı işi tamamlayama yani Galatasaray'ı batırmaya niyetli tarihin en kötü başkanlarından.

İki lafına kanıp Dursun Özbek kazansın diyenleri gördükçe kanım donuyor adeta. Onun bir kere daha başkanlığı Galatasaray'ı geri dönülemez bir uçuruma sürükler.

Saygılar.

Herşeyi bir tarafa Dursun Özbek listesi Bir çeşit koalisyon değil mi. Metin Öztürk ekibi var . Özbek ve ekibi var . Hamamcioglu olmasın diye Özbek'i ikna edenler var . Onlar da yekpare bir ekip mı bilmiyorum. Olaki seçimi kazandılar ne kadar uyumlu çalışacakları şüpheli.Daha da önemlisi seçim sürecini uzatan şahısın bunu spor olsun diye veya kendi insiyatifi ile yaptığını düşünen kaç kişi var.Secim Özbek seçilsin diye ertelettilmese bile Hamamcioglu seçilmesin diye erteletilmis gıbi gözüküyor. Eşref beyin bu nedenle çok sayıda tepki oyu da alacağını düşünüyorum.

Geri