• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

galatasaray:46 geleceğin yıldızları:44(küçük erkek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serbey Şener
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@Serbey Şener
galatasaray:46=geleceğin yıldızları:44
Ben bir küçük takım oyuncusu olarak forumda küçük takım hakkında bişeyler yazılmasını istiyorum.Güzel bir oyun çıkardık ve geleceğin yıldızlarını yendik.Klübümüzün büyüklüğünü biliyoruz ve galatasaraya yakışır olmak istiyoruz.

EN BÜYÜK CİMBOM!!! :atki

sebo' Alıntı:
.Klübümüzün büyüklüğünü biliyoruz ve galatasaraya yakışır olmak istiyoruz.

bu bilinç var ya helal olsun size ;)

Hepinize helal olsun gençler. Sonuna kadar bu bilinçle ilerleyin. Göreceksiniz ki, bu takım tahmin ettiğiniz kadar büyük bir takım.

helal olsun sizlere gelecegin aslanlari !

bundan sonra her maçınızın skorunu buraya yazın...

BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR...

Bu sezon henuz kucuk takım macı izlemek nasip olmadı ama ben sert yazarım razı mısınız ;)

Ali Emre' Alıntı:
ben razı değilim aman yazma sakın istemiyorum valla sonra bana kızıyorlar :ehue

Benim yazdığım herhangi bir altyapı yorumunda sana gelip eleştiri de bulunan varsa ki var görünüyor; vay Türk Basketbolu' nun haline.
Birileri bazı şeyleri unutuyor galiba; bu site 1998' den beri mevcut ve ben de bu yıldan bu yana yorumlarımı yazıyorum. Altyapının ne olduğunu, nasıl işlediğini gayet iyi biliyoruz; bu ülkede hayatında eline basketbol topu almayan birçok basketbol yazarı-yorumcusu bulunurken böyle eleştirilerin yapılması üzücü.

abi bizi ezdin barı kucuk takımı saglam bırak :muhaha be

sebo' Alıntı:
.Klübümüzün büyüklüğünü biliyoruz ve galatasaraya yakışır olmak istiyoruz.

Giydiğiniz formanın değerini biliyorsanız sizlere sonsuz destek vermek isterim. Ancak desteğim bulunduğum il itibariyle ancak klavye başından olabilir.

galibiyet bize yakışır

merhaba ben küçük takım oyuncusuyum.bu galibiyet BU BUYUK TAKIMA YAKIŞIR.TAKIM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDERİM[/list]

Geri