Galatasaray :54 Dsi:60 ( Yıldız Bayanlar)

Yıllar önce bi maçtan sonra Bayrampaşa'da bizim takımın soyunma odasının anahtarı ben de kalmıştı, utancımdan kimseye söyleyememiştim o zaman. Pazartesi gelmeyi planlıyorum, bulursam bari anahtarı da getireyim :)
Pazartesi maç saatini yazabilir misiniz?
 
pelin #11' Alıntı:
pazartesi maç saatini tam olarak bilmiyorum tam kesinleştii zaman hbr verirm bu arada kaç numaralı soyunma odası
Hiç hatırlamıyorum çok yıllar önceydi, 2sene önce gittim en son o zaman aklıma gelmemişti. Bakarım bulursam erken gidip bütün kapıları denerim :)
Bana vapur demeyin arada ve "atlamya hazır olun"...
 
Bir suredir sehir dısında oldugum için karsılasmaya gelemedim ama yazılan çizilenleri okuyunca o kadar imkana ragmen neden basketbol hakemi olmadım diye kendime kızıyorum.
 
utku' Alıntı:
çağlayan grubu maçlar için çok önemli aslında.. güçlü geliyorlar basket maçlarına.. ilk başta sadece gaz falan sandım ama değiller bu işe sarıldılar bravo.. umarım yine gelirler
Utku;güzel sözlerin için sağol..Zaten biz selim le beraber hep geliyoduk..Yaklaşık 4-5 senedir..Ama şimdi toplu gelmeye başladık..Febe maçında 20 kişiydik.Efes maçında da 15...Ama bu sayı her maça yansıycak ve git gide artacagız inşallah..Ben bide bununla kalmayıp efes maçına bizim okulun kızlarını getirdim 20 kişi..Mehmet abi bilir..Sağolsun oda bana yardımcı oldu..
 
X' Alıntı:
Evet bayrampasa.
Kamyon kaldiriyoruz gsbasket olarak =)

Caglayandan bu pazarki Besiktas macina ve pazartesi yildizlarin macina destek bekliyoruz.
Murat abi inan bu yazıyı görmedim..Görseydim tabikide gelirdik..Biz galatasaray için varız..Bunu da herkese kanıtlıyacagız..Bide şu deplasman maçlarına gitme işini bi konussak..Biz uA_Çağlayan olarak böyle birşey olursa destek veririz..
 
Su topicin 8 sayfayi devirmesi bile ne kadar onemli oldugunuzu gosteriyor kizlar.
Durmadan devam edin...Guvenimizi bosa cikarmayin.
 

Üst