• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray: 71 - A.Girona: 69

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmet Arif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:54
arkadaşlar 10 yıldan sonra çıkılan ilk avurpa sınavında imkanı olan bütün galatasaraylıları maça gitmesini istiyorum.avurpa ya güzel bir adım olması açısından ve de your nightmare is back

your nightmare is back ! Bu seferlik tv başındayım gitmeliydim biliyorum ama hafta içi olunca.. Takımımıza başarılar diliyoruz evimizdeki bu maçı rakibimiz her ne kadar bizden iyi bir kadroya sahip olsa da [denilen bu , bence böyle değil] biz ismimizden de bilineceği gibi kağıt üstünde büyükleri sahada madara eden bir takım olarak kazanmalıyız.. hadi bakalım..

murat kaya ilk beş başladı..

gaines basket-faul.. 3-0 başladık.. bu fark artık kapanmaz:))

Yürüyün be devamı gelir inşallah........

marc gasol u tutmakta zorlanıyoruz..8-10 geri düştük..

seyircimiz az ancak destek tatmin edici.. 12-15 gerideyiz...

marc gasol u hala tutamıyoruz.. uzunlarımız sürekli faul yapıyor.. owens ve hite henüz dakika almadılar.. 16-16.. berabere..

arka arkaya 2 fast-break attık.. 20-16 öndeyiz.. yürüyün..

dee cabuk cikariyor takimi mcdonald onu tutmuyor

20-18.. sportmenlik dışı faul çalındı gironaya.. fatih sahada ilginç sıfatıyla bizlerle beraber:))

Yürüye dur Aslanım 22-18 tufi çıktı

cok basit faul yapiyoruz

ahh bee ahh simdi salonda olmak vardıı

ilk çeyrek 22-22 bitti.. şu ana kadar işler yolunda gibi..

fatihten ne koy olur kasaba robert hite dee brownla ayni anda oynamali!!!!!!!!!

Ilk periyor hızlı basketbol nasıl olmalı rsmen dersini verdik ama yine Dee-Hüseyin çıkınca düşüşe geçtik.
Cüneyt çok alakasız kalıyor Dee den sonra takımda.

Hite dan güzel bir sayı.Topu vurarark pozisyon yarattı.Umarım bolbol görürüz bunlardan.

box-out edemiyoruz ve sürekli rakibe hücum ribaundu veriyoruz..

gaines oyuna girmeli ribauntlarda dustuk iyice

Geri