• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 76-70 Fenerbahçe | 2013-2014 Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Vay arkadaş yazıyım ne olcak dedim maç durdu :D

Fenerbahçe taraftarının çıkarılmasını bekliyorlarmış.Bugün mücadelemiz yine üst düzeydeydi.Tebrikler kızlar.

Bende pc dondu sanmıştım 3 sn kalınca bir türlü bitmek bilmedi =D

Maçı seyredenler daha iyi yorum yapar ama yazılanlardan son dakikalarda hakemlerin yine devreye girdiği izlenimi var. Demek ki hakeme rağmen de maç kazanılabilirmiş.

Saat 6da biter bu maç :S

Maçın özeti: Işıl

Helal kızlar!
Kupa beyi biziz kupa kızı...

arkadaşlar, digiturkplayden maçı nasıl izleyebilirim? şu an canlı tv bölümünde yayın kapalı.. canlı spor kategorisinde de maç artık gözükmüyor.

izleyen biri canlı yayın linkini buraya kopyalayabilir mi?

Edit: tamam hallettim. :)

Maçı kazandık ama aklıma takılan bir şey var. Neden son 3 atış öncesi faul yapmadık?

Bitti şampiyonuz :) Tebrikler takım :)

Helal olsun kızlar karakter koydunuz.Özellikle Türk oyuncuların kendine olan güvenleri fazlasıyla mutluluk veriyor.

iniguez.jpg

Roberto iniguez'den maç sonu yorumu:

Kızlar HELAL OLSUN SİZE IŞILA LAF ETTİM AMA O BENİ UTANDIRSIN BEN UTANMAKTAN YORULMAM.

ZELLOUS SANA HELAL OLSUN TÜM TAKIMA HELAL OLSUN DÜZEN VE DİSİPLİN HER ZAMAN GALİP GELİR.

Tebrikler tüm takıma, maç boyu nefes aldırmadan ve hatta almadan oynadılar, takım ruhunu sahaya yansıttılar, darısı lig şampiyonluğuna.

Kupa Fenerbahçe için Şampiyonlar Ligi kupası gibi dizayn edilmiş ama kupayı biz kazandık :D

Geri