• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray: 79 İTÜ: 67

39-32 öndeyiz, devre oldu.

Bir ara 3lük yemişiz çok fark kapanmış daha sonra fastbreaklerle tekrar farkı açmışız. Burak 11 sayı atmış, en skorer oymuş. Hadley fena değilmiş, Dixon da 4 yada 5 sayı atmış. 13 numaramız 4 faullüymüş.

KANL1 BAKTIM MAÇI VERMİYO. BİZİM MAÇTAN BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN!!

rasit' Alıntı:
KANL1 BAKTIM MAÇI VERMİYO. BİZİM MAÇTAN BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN!!
bizim maçı dün sky türk verdi bu günkü maçı vermyorlar ama sanırım yarınki maçımızı naklen vercekler...

Garnet 4 faulmüş ama oynuyor ve 7 sayıya çıkmış, Burak da tahminen 3 atmış ve 14 sayıya ulaşmış. Maç 44 34 şuan.

benim tanidigim cimbom bu maci cok büyük farkla alir

6 dakika varmış 3. çeyreğin sonuna, 44-38, Şemso steps yapmış, sora onlar da kaçırmış top bizde :)

ITU dun 45 sayi fark yedigi KSK macinda da 20 dk kafakafaya oynamis gibi. Ilk periyodu 3 sayi onde bitirip devre sonuna 10 sayi geride girmisler.
Haydi artik, biz de koparalim su maci 3. periyodda!!

4 dakika kala çeyreğin sonuna 48-43 öndeyiz, Şemso hücum faul yapmış

Önce Dixon sonra Hüso, 52 47 öndeyiz

Maalesef 54-54, 4. çeyrek başlıyor

özür diliyorum ama söylemekte yarar vardir türkiye kupasinda bazi sonuclar:Büyük Kolej 64-68 Kargalar, Efes Pilsen 77-57 Karsiyaka, Beykoz 62-Erdemir 70, Tekelspor 90-88 Banvitspor.

Hadi bee, sezon baslamadan izdirap cektirmeyin bari bee!!! ITU bu sene coluk cocukla oynuyor, hadi artik yaaa!!!

bu maçi verirsek artik üner gitsin bi zahmet. erken konusuyorum ama tepem atti beraberligi görünce.

Geri