Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

eveet sezonun ilk maçı ksk karşısındaki takım hepimizi umutlandırmıştı
nasıl başlarsa öyle gider
umarım bu maçı alıp iyi bir başlangıç yaparız lige

tarih ve salon belli olduğu zaman başlığa geçeriz.
 
Futbol maçımız cumartesi 18:45'ten saat 14:00'e alındı. Uzun lafın kısası gerek deplasmana gidecekler, gerekse TV'den futbol izlemeyi tercih edenler için basket maçımızın PAZAR günü olması şarttır. Hazır daha sezon bşaı, Avrupa kupası ve hatta TV yayını gibi kısıtlamalr da yokken şöyle güzel güzel Pazar oynansın maçımız.
 
Pazar günü 14.00 ya da 15.00 cok iyi bir saat olacaktır. Şube yönetimimiz bu konuda agırlıgını koyacaktır. Zaten onların görevi de budur .

Mersin Belediye güclü bir rakip ancak ilk macımızı kazanıp sezona moralli baslamalıyız. Taraftarımız bu macta takımı yalnız bırakmamalı !
 
Ilk maç Merisn güçlü bir takım uzun senlerdır ozlediğimize yakın bir takım olacak salonda..

Orada olacagız Olmamız lazım!..


Birde yeni zeondaki ilk naçta çubuklu forma ile çıkalım.
 
İlk maçlar çok önemlidir,galibiyetle başlarsak takımada güven gelir,bu yüzden herkes salonda olmalı mecburuz buna...
 
bizim saatle ilgili söylememiz önemli değil birinin bunu yönetime hatırlatması gerekiyor
millet deplasmana giderse basket maçına taraftar kalmaz mersin maçında uA ya büyük iş düşüyor
maçın saati ve günü pazar 15 olursa maç bence abdi ipekçi de oynanır çünkü ilk maça ilgi yoğun olur zaten 2. maçıda kazanırsak 3. maça 7-8 bin kişiye oynarız
türkiye kupasında tur atlamamız iyi duyruldu insanlar takıma olumlu bakmaya başladı :atki :atki :atki :atki :atki
 
icerde bizden daha iyi bir takım ve daha onemlisi takım olmuslar bizde boyle bir ozellik yok ve bizm setelrimiz de yamıuk geldi bana gecen senei kadarsacma olamsa da yien de burağın dixon gereksiz sutalrını gorebilioyruz veya hadley'iin hayid allah seklinde drivelarını am iyi oyuncu cok sismize yasrıyacak dixondan cok daha iyi zamanla anlasılacak neyse insallah yeneriz iyi bir bslangıc olur
 
Mersin B.B. iyi takım pota altında 2 (iki) ABD oyuncuları iyi anlaşıyor onlara dikkat etmemiz lazım Guardlarıda fena değil tabii Harun Erdenay'ıda unutmamak lazım.

Garnett eğer kalmak istiyorsa ki buna mecbur bu maçda çok iyi olması lazım ribaund,blok,sayı,savunma bi kıvılcım vermesi lazım ki kalsın.Dikkat edin arkadaşlar kıvılcım diyorum ışık değil :D

Tabii ondan sonraki hafta BJK ile derbi maç var.
 
Şube'de görevli yöneticimizle görüşürken futbol maçının gününü ve saatini sordu bana.Cumartesi deyince Mersin maçı yarın belli olacak ama cumartesi olarak açıklasalar bile pazar gününe aldıracağız maçı dedi.
 
TARİH VE ZAMAN BELLİ OLDUĞUNDA LÜTFEN ARKADAŞLAR YAZSIN!!!
O GÜN O SAATE ORDAYIZ !!!
 
Mersinin 3 amerikalısı iyi çıktı..
Daha doğrusu ben bir defa seyrettim,burada sezon başında istattistiklerini tutan kişi ile görüştüm dün,çok potansiyelli oyuncular dedi..gününde de oldular mı çok iyiler diye..özellikle oyun kurucu için..
ayrıca harun da unutulmaması gerekir..(itüden gelen reha da iyi oyuncu,ayrıca fırat var erdemirden gelen,emre ekim de fena sayılmaz )
kanımca çok zor maç olacak..
ama başlangıç çok önemli ve herkesin takıma destek vermesi lazım..
iyi başlarsak öyle gider..
bir arkadaşım yazmış,iki-üç galibiyet,seyirci sayısını da arttıracak ve güzel günler bizi bekler ondan sonra..
 
lk maç rakip de güç olarak bize yakın 1 rakip güzel ve zor 1 mücadele olacağından hiçbirimizin şüphsi yok maçı lehine çevirecek en önemli faktör GALATASARAY seyircisi olacaktır ...
 
Ülker maçında çok iyilerdi. Fakat ülker çok kötü bir takım yapmış.
Bu kadro ile Efes ile başa çıkmaları mümkün değil gibi. En özellikli oyuncuları Jeff Trepagnier, biraz da stefanov. mersin'in ülkeri durdurması bu yüzden mümkün oldu. içeride oynayan oyuncuları richards ve benjamin kalıplı ve iyi anlaşan bir ikili. bir de Logan baya iyi. Fakat onu hadley ile durdurabiliriz. Pota altında da fatih,hüseyin,burak ve muhteşem chris garnett :) yeterli olacaktır. kısacası bu maçta onları durdurma adına çok çok zorlanacağımızı sanmıyorum.
hucümda, Dixon Karşıyaka maçındaki gibi veya yakın bir performansda oynasın yeter. hadley insanın içini rahatlatan bir oyuncu, gereksiz hiçbirşey yapmıyor. şut seçimleri ve savunması çok çok üst düzey. birde yenilerden Hüseyin iyi savunma yaptı karşıyaka maçında umarın üzerine koyarak devam eder.
 

Üst