Galatasaray :96-Beykoz :79

Çok iyi

Açıkçası çok iyi oldu. Bizim gibi maça gidemeyecek taraftar en azından sahada olan biteni izleyip biraz daha rahat ederiz. Ayrıca herkesin canlı yayında izleyeceği bir maçta hakemler daha dikkatli olabilir. Gerçi Aziz Yıldırım'in parmağı bu işe de bulaşır tv de görünecek diye bir kaygı olmadan GSmizi katledebilirler. Umarım herşey çok iyi olur Cimbombom için.


Admin: Lütfen rakip takım başkanlarının adını düzgün yazalım ..
 
3 maçımızdan 2'si ekranlarda eğer son gün finalide oynarsak 20:15'de o da büyük ihtimalle ekranlarda olacak çok mutlu oldum çok sevindim haydi tüm gücümüzle yürekten onları destekleyelim :atki :atki :atki
 
TRİBÜNDEN DESTEK TAM DESTEK

ARKADAŞLAR MAÇ TV DEN VERİLİYOR DİYE MAÇA GİTMEMEZLİK YAPMAYALIM.EN İYİ DESTEK TRİBÜNDEN OLUR(İZMİR VE MANİSALI GS LİLER)
 
ewe beşte geliyorum 4 . periyodu izlermiyim sizce
 
basketboldilekce.jpg
 
bende galatasaray a cok fazla güveniyorum insallah alıcaz macları ama mac kadrosunda 2 yabancı sorunu olması kotu cunku halil üner johnson ve boddicker i almıs benim gozlemleyebildigim pivot diyebilecegimiz bir oyuncu yok suan galatasaray da ben olsam jason keep i alırdım iyi bir fizigi var johnson yerine umut tınay oynardı umarım ihtiyac duymayız hadi aslanım sen yaparsın...
 
ilk periyot 27-21 gerideyiz...

ilk periyotun özeti: savunma diye bisey yok,hakemler de paso beykoza calısıyor
 
Umut Cihad Arda Brian Burak oynuyoruz hala 3lük atıyoruz, zaten pota da maşaalah herşeyi dışarı attı. 27 sayı yedik bir çeyrekte, alan yapıyoruz 2 tane bomboş şut yiyorz 1 metreden.

Offf of, bu maçı almamaız şart.
 
Kızların maçlarını özledim, hep yeniliyorduk ama, hiç değilse birazcık mücadele izliyorduk.
Bu kadar kolay basket yenirmi ya, küçükler liginde bile böyle savunma yapılmıyor, bir de neden içeriden oynamıyoruz, bir bilen var mı?
 

Üst