• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray-Beykoz 75-78 (Uzatmada)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten takimin haline üzülüyorum. Gecen sezonki kadro ile bile play out da beykoz u dagitmistik yazik!!

39-39
malik15

Maçı büyük bir ihtimalle ikinci yarıda koparırız... Ama sadece Malik ve Şemsettin üzerine takımın kurulması gerçekten üzücü...

46-42 beykoz 3.periyot sonuna 4.20var
mola aldık

49-47 beykoz önde 2.52 kaldı 3. periyot sonuna
malik 19
ve en sevindiğimiz olay valentine 10 sayı

53-51 öne geçtik. periyot sonu.. 10 dakika kaldı artık.
malik 23 sayı

bu çeyrekte koparicaz umarim maçi. böyle zor olmamaliydi...

Bence emin konuşmamakta fayda var.Şimdiye kadar kopartamadığımıza göre Beykoz çok morallidir.Anladığım kadarıyla Malik-Şemsettin-Valentin 40 civarı bir şey atmış.Peki Fatih,Hüseyin,Hadley,Livingston,Umut Yenice,Gökhan,İsmet?

koch' Alıntı:
Bence emin konuşmamakta fayda var.Şimdiye kadar kopartamadığımıza göre Beykoz çok morallidir.Anladığım kadarıyla Malik-Şemsettin-Valentin 40 civarı bir şey atmış.Peki Fatih,Hüseyin,Hadley,Livingston,Umut Yenice,Gökhan,İsmet?

onur sn maça gitmiyomuydun???????????*

59-53 gerideyiz son7.17kaldı

Boyle bir kadroyla Beykoz gibi bir takim karsisinda butun mac 70 sayiyi ya bulucaz ya bulamicaz.
Izlemeye yorum yapmaya gerek yok.

61-56 beykoz 4.56 kaldı
beykozda 15 sayı atan banev 5 faul

61-60 beykoz 2 faul atiyor
1.46

Mustafa Kemal Bitim kendi sutunun ribaundunu alip yabancilarina pas vermis.Sayi bulmuslar.

66-62 top bizde
son 56 saniye.

uAtahan' Alıntı:
koch' Alıntı:

onur sn maça gitmiyomuydun???????????*
Off ya arkadaş kolpalık yaptı.Maça gidemedim.

Koca bir periyot 7 sayı,koca bir maç 60 sayı,kazansan ne olur,kaybetsen nolur...

Hiçbir şey söylemiyorum. :(

64-62

3 luk deniyen Malik ribaundunu almis.Faul yapmislar.2 FT sokmus
Top beykozda.

28 sayi Malik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri