Arkadaşlar çok özür dileyerek bir şeye değinmek istiyorum.
Sayın Murat hocamız gerçekten son derece beyefendi birisi, Galatasaraylılığından da hiç şüphemiz yok, elbetteki basketboluda iyi biliyordur zaten bilmese bulunduğu yerde olamazdı.
Benim öğrenmek istediğim Türkiyenin bir numaralı spor kulübünün geçmişi başarılarla dolu basketbol takımının son on yılda en büyük yatırımın yapıldığı bu sezonda, artık takım içerisinde bazı şeylerin oturması gereken 6.haftada hemde Mersin B.B gibi bana göre sıradan bir takıma 19-2-24-8 atmasını sayın hocamız nasıl izah edecek veya bu kendisine sorulacakmı ya da şuan kendisi benim takımım bir periyodda nasıl 2 sayı atabilir, başka üst düzey hicbir takımın başaramayacağı imkansızı başarır diye kendi kendine soruyormudur?
benim aklım almıyor 2 sayı inanamıyorum. en büyük korkumda tam birşeyler olacak derken yine geçtiğimiz sezonlardaki gibi maddi sorunlar, kaçan yabancılar, kazan kaldırmalar olması, hocanın görevden alınması, yıkılan hayaller, biten umutlar olmasıdır.
belki haddinden fazla abartıyorum ama inanın yıkılmış vaziyetteyim. önümüzdeki hafta işten nasıl kaytaracağımı, salona nasıl en çabuk gideceğimi Dee'nin hızını, Gaines'in Owens'ın Reboundlarını, Hite'in smaçlarını, Tufan'ın, Cüneyt'in üçlüklerini, Hüseyinin karartmasını seyredeceğimi hayal ederken o 2 sayı beni bu tatlı rüyadan uyandırdı. inanın bir anda buz gibi soğudum. tüm samimiyetimle en içten en hırçın en umutsuz duygularımla yazıyorum. biz nasıl olacakta efese,fülkere,bjk'ye 2 iki sayı atacağız? mersine 2'yi zor atıyorsak.
ooooofffff oofff. rövanşı olmayan helsingborg, 2 sayı ve ilk derbi voleybolda fb'ye 3-2 mağlubuz.
çocuk yüzünden odada sigara içemiyorum kapalı balkondayım. hava buz gibi, ben buz gibiyim, bana rakı da yaramaz şimdi.