• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Buradan devam ediyoruz.

Başarılar Sarayın Sultanları.

Umarım kızlar bize bir büyük zafer daha kazandıracak kızlara insallah bizi mahçup etmezler

Onlara daha fazla ve daha avantajlı yer ayrılmış gibi geldi bana.

Şaziye, maçın oyuncusu olur

Duruşumuzun ne olacağının en önemli olduğu maç. Ruhunuzla oynayın, inanın daha fazlasını istemiyoruz. Son maçta iyi sinyal vermişti sultanlar umarım bu maçta bu bozulmaz.

Haydi Galatasaray, haydi Sararın Sultanları, haydi Ceyhun hoca....

Bu maçın sonucunun 8 li finallerin bilet satışlarını doğrudan etkileyeceğini düşünüyorum.

Hiçbir hücumdan boş dönmediler. Işıl'ın kaçan turnikesi var hızlı hücumda. İçeri çok top indirdiğimiz söylenemez. Değişen birşey yok takımda.

yayın gittimi herkeste

Devamlı içeri indirmeliyiz. Işıl'ın zorlaması yanlıştı bence. İki tane devimiz var, hep onlara oynamalıyız.

link falan yokmu allah cezanı sin sports tv

Tina çok kötü başladı ne orta mesafe sokuyor ne birebirde sokuyor.

2ye katlandı daha ilk çeyrekten hiçte bişey oynamadan. Işıl klasik FB maçı performansı Tina'da iş yok bugün. Savunmada gayret yok. Tina'nın kaçırdığı son şuttan sonra sihirli bir değnek değmezse bugün işler düzelmicek gibi.

Hiç içeriden oynayamıyoruz. 2 üçlük gelmese sayı bulamayacağız.

Çok kötüyüz en kötüsüde ver Diana ya sonra sağda solda gez...

İçeri top indiremiyoruz çok iyi kapatıyor fener içeriyi çok iyi kapatıyor

Taurasi'de turnike kaçırdı ardından birde top kaybı. 10-20

Evlere şenlik oynuyoruz.

Dikkat ettiyseniz Fb'nin hiç bir hücumu normal değil nerdeyse tüm hucümları hızlı hücum şeklinde gelişti takım geriye dönemiyor böyle bir şey görmedim hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri