• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 oldu fark haha :)

Öyle son topu rakip atamayınca 1 sayıyla kazanarak değil EZEEE EZEEEEE EZEEEE :)

Ali Koç'un bakışı ne diye geldim ben buraya bakışıydı :)

Mola almak zorunda kaldık. Biraz daha sıkı tutmamız lazım.

Rakip takımda (bu maçta rakip filanda olamadılar) bir tane engin atsür ü takımımda görmek isterdim yazık etti kendine :) gitti harlemler takımına bizde olsaydı süper bi ortamı olurdu çocuğun yazık etti kendine ne diyelim:)

Koç farkını bir kez daha görüyoruz şu maçta.

Bir tarafta 10 sayı geriye düşünce molayı almayı akıl eden Ceyhun Yıldızoğlu diğer tarafta rakip farkı 15 sayıya indirdiği ve ritim bulabileceğini düşünüp mola alan Oktay Mahmuti. Son 5 saniye de mola bekliyoruz Mahmuti

ya farkı daha açmamız gerekirken lakayıt bir oyun sonra 20'den 15'e düşen fark haydi aslanlar 200 liramı yediniz iy bari :) hıncını alın

Maç geldi sıra farkta haydi aslanlar acımayın...

koydukmu şovu ne zaman başlar :D

koyduk koydukta 20lerden buraya geldik neyse 20 atamadık diye üzülmek bile güzel:)

10 sayıdan az yiyecek rakip aranıyor.

84-72 bitti 78-58 den geldi ama olsun napalım 20 olmadı ama yine abdi ipekçi cehennemini gördüler sezon liderliği geldi KOYDUKK
Şampiyonluğun paralosı ipekçideki tüm maçları kazan şampiyonsun ASLAN...

Koyduk mu demiycem :) Başka beklentisi olan varmıydı?

harika mükemmel olağanüstü yine deliler gibi sevindirdiniz be helal olsun takımım helal olsun Oktay hocam...

Hani lig tv yorumcuları maç içinde diyorlardı ya 'bu maçın favorisi olmaz' diye !!

Favoriydik VE KOYDUK ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri