• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayı verdiği top sayı değil hakemler devam...

Çok ballılar.

Yok artık Fenerbahce savunmamız ile bunalıyor fakat çok şanslı isabetler buluyorlar.

Havaya fırlattıkları sayı oluyor... Nereye kadar sürer bu bal...

arkadaşlar maçın linkini atabilirmisiniz özelden lütfen

Ukiçin son üçlükte süre dolduktan sonra elden çıktı yalnız ama gerçekten ilahi bir güç yardım ediyor adeta 4 tane zorlama şut ard arda girdi yani

Mola aldık 3 sayılık atış sayı değildi ama hakemler verdi.

Biz çok daha iyi oynuyoruz.Şansları daha ne kadar yardım edecek fenerlilere bakalım.

Bu nedir ya sallıyorlar giriyor yalnız ukiçinki iptal edilmesi lazım.

dışardan her attıkları giriyor olacak iş değil. Son şutta da elinden çıkmadna önce süre bitmiş. 6 tane üçlük attı FB galiba üçlüklerle ayakta duruyorlar

Hakemlerinde bu federasyonunda ben taaaaa .... bunuda görmüyorlarsa bu işi yapmasın artık bu pislikler çekin pis ellerinizi türk baskotbolunun üzerinden ayıp be adam süre dolmuş top elinde sallıyor 3lüğü hakem pisliklerinin umrunda değil bu nedir ya allah belanızı versin!!!

Hakemlerinde bu federasyonunda ben taaaaa .... bunuda görmüyorlarsa bu işi yapmasın artık bu pislikler çekin pis ellerinizi türk baskotbolunun üzerinden ayıp be adam süre dolmuş top elinde sallıyor 3lüğü hakem pisliklerinin umrunda değil bu nedir ya allah belanızı versin!!!

Abi sakin ol her türlü yeneceğiz.

Yahu gurbetteyiz.Okulda tenefusteyim. Bir link atin Allah rizasi icin.

Lakovic den ilaç gibi.

%75 ile atıyorlar olacak iş değil

Link atın lütfennn:(

Lütfen link yollarmısınız.

özelden link atarsınız bu heyecanı bizde yaşayabiliriz , Atilla bey lütfen yardımcı olun.

8de 6 attılar bi tanesi hakem pisliklerinin hediyesi %75 le maç sonuna kadar atarlar bekle 2. yarı elleri titremeye başlayacak merak etmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri