• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan kardeş, takımda iyi savunma yapacak oyuncu çok bence, sistemde bir arıza yok zaten,sistem yok ki...

1 sayı farkla geriye düştüğümüzde acaba demiştim ama sonradan toparladı kızlar bi de anlamadığım nokta şu melisa nın bi gram katkısı yok bu kadın devşirilirken neydi şimdi ne hale gelmiş birselin önünden kaçar printsin aldığı ribaundu rakibe verir resmen 7 sayı yedik sırf bu yüzden
Taurasi'yi devsirsek acaba ne olur diye dusundumde Melisa bu hale geldiyse Taurasi 3 4 sayi ortalamasi ile oynar harhalde.

Dee süre dolarken :)

hadi DEE al şu maçı

Basit hatalar yapıyoruz şu sıralar.

Diana yı bu istekli oyununa rağmen gönderirsek gerçekten yazıklar olsun

Dee 3lük basket faul yok artık

Taurasi'nin kadınlığından değil insanlığından şüphe ediyorum. :)

taurasi&fowles şov var :)

budur ya arma ruh budur

hadi prince gir devreye,fark 11...

Güzel bir seriyle 11 sayıya çıktı fark. Son çeyreğe çift haneli farkla girersek çok güzel olur.

Erkeklerde Tutku-Andric
Kadınlarda Dee-Fowles

Buna çözüm bulamıyorlar :)

muhteşem gidiyoruz prints de devreye girerse tadından yenmez ....

prints gerçekten tam bir amerikalı guard..ufak tefek ama kıpır kıpır..sürekli penetre arıyor..

Şu Yunan koç tam bunlara yakışır biri. Her şeye itiraz ediyor yahu!

cappy'nin son şutunda savunmamız tam olarak nasıl yerleşmişti ya da ceyhun hoca acaba napmaya çalışmıştı çok merak ediyorum..evlere şenlik...iyi savunma falan yapıyoruz...

böyle bir periodun 10 sayıyla bitmemesi gerekirdi,adamlarda şuan boş kalkmaması gereken tek oyuncu pondexter ve 2 boş 3'lük attı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri