Beyler staddan izleyenler için herşey belli oluyor. Fb 70 dk top yapamadı çünkü ortayı Cana, Yekta, Culio kanatları ise Kazım, Balta, Neill ve Stancu kapattı. Hatta Yekta sağ kanata, Culio ise sol kanatı 3. kişi olarak giderek çoğu Fener hücümünü başlamadan bitirdi. Stancu kötüydü çıkması lazım. Arda'nında girmesi çok garip olay değil girerken bende sevindim bende alkışladım. Çünkü aklıma Nonda'nın golu ile kazandığımız derbi gelmişti.
Arda 2-3 pozisyon geçtikten sonra geri gelmemeye, ayağıma top gelsinde birşeyler yapayım diye beklemeye başladı. G.Gönül'de aptal değil sonuçta top ortaya sahaya gelince bastı deparı ve rahat bir orta yaptı.
İhanet etti veya maçı sattı demiyorum ama biz tribünde can verirken bağıra bağıra gol gelmesi ve gol olurken bile Arda'nın daha orta sahada olması içimi acıtıyor hala. Kafasında bizi bitirmiş olabilir ama 5 dk kalmışken bunu yapmamalıydı.
Fb'nin Saraçoğlu'nda bizi yendiği maçları hatırlayın. Her zaman 1 tane atıp topun arkasına toplu şekilde 90 dakika boyunca geçmişlerdir. Biz aynı şeyi 70 dk yapıp niye vazgeçtik anlamak mümkün değil.