Galatasaray - Gaziantepspor | TSL 4.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Berabere Kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Özgüven eksikliği, son anlarda bi baskı yedik ama pozisyon vermedik o baskıya. Kötü oynadık tekrar ediyorum ama ezilmek diyorsan sen buna benim diyeceğim bir şey yok.

Ezmek nedir biliyomusun, bizim ikinci yarının ilk on dakikasında yaptığımızdır, sağlı sollu gelirsin gol atarsın net pozisyonlara girersin rakibi çıkarmazsın ezmiş olursun, öyle yalandan baskı ile ezmek olmaz. Tekrar ediyorum kötü oynadık ama sonlara doğru kapandık o da kendimiz istediğimiz için çünkü özgüven yok takımda 3 puan onlar için her şeyden önemli olmuş doğal olarak.

Bir iki galibiyetten sonra böyle şeyler yaşayamayacağız yeterki oyuncular kimliklerinin farkına varsınlar.
 
85 dakika bizden üstün oynadılar, ceza sahamızdan çıkamadık öylemi ?:shock:

Beyler siz ya cok fazla Arsenal, Barcelona, Madrid izliyorsunuz yada takıma laf sokayım da ne olursa olsun mantığıyla yazıyorsunuz.

Ben beğendim takımı (2.yarı) daha iyi olacaz sizin fikirlerinizede saygı duyarım.

Edit ..
 
Insua'yi begendim saglam oyuncu savunmada. Ofansif olarak da yaptigi 1-2 hareketle yetenekli oldugunu gösterdi, zamanla cok daha iyi olacaktir diye düsünüyorum.
Misimovic 30 defa Ayhan'la Sarp'la paslasti ama istedigi tek toplari, hizli paslasmalari alamadi. Ayhan'la Sarp'in bu takimin en büyük sorunu olduklarini bilmiyor henüz. En gec önümüzdeki mactan sonra ögrenmis olur heralde. 2-3 pas/hareketle kalitesini gösterdi, o da daha iyi olacaktir.
Aydin fena degildi, özellikle ilk dakikalarda oldukca hareketlilik getirdi oyuna. En azindan Elano'dan daha iyidi diyebiliriz.
 
İnsua tam bir görev adamı çok beğendim böyle net adama ihtiyacımız vardı. Soldan Biki çalım atıp Baroşa kestiği çok iyi orta var uyumunu biraz daha artırınca çok daha fazla katkı ile oynayacağına eminim.

Vel haslı kelam şöyle bir dönemde galibiyet iyidir ve her şeyden de önemlidir. Dediğim gibi oyuncular üzerlerindeki o baskıyı atınca iyi oyunda gelecek, bunu bu gün bile zaman zaman gördük.
 
Bir parantez de Baroş'a açmak gerekir.

Bir tane top alamadı ama konsantrasyonundan, mücadelesinden bir saniye bile ödün vermedi.

Forvet oyuncususun bir tane top alamıyosun zerre oyundan düşmezmi insan, yahu moralinde mi bozulmaz senin be adam.
 
Tipik fenerbahçe galibiyeti aldık.
Samiyende Ufuk zaman geçiriyor düştüğümz hale bak.
Yabancı kontenjanı olmasa Arda ile belki sabri hariç kmse oynayamaz bu takımda.
Son olarak Neil Kewell Baros yine çok iyidi.Bunlara birde İnsua eklendim artık.
Buca deplesmanında Sarpı görmememk dileğiyle
 
Valla kim ne derse desin ben gerçekten futbol tarihine bu kadar aciz bir takım izlemedim. İlk yarı ileriye dönük oynadığımız top sayısı bir elin parmak sayısını geçmez ciddi ciddi bu ne demektir yahu...

Artık oyuncularımız rakip ceza sahasına girdiği zaman bile geri dönme yetisinde bulunuyor ve sonucunda top kaybediyor keza artık bu geriye oynama konusunda ustalaştı ki bazı oyuncularımız ileriye düz atamadıkları pasları geriye doğru ara pası şekline çevirmiş bu gelişimi takdir ettim gerçekten. Her maçını jübilesi olarak oynayan Ayhan'a ayrı bir parantez açmazsam olmaz.

Eğer bu oyun anlayışı felsefe mantalite her neyse yerler böyle mantaliteyi ne yani soyunma odasında öne geçince vakit geçirin kendi sahanızda sadece geriye mi pas yapın benimsenmeye çalışıyor bu anlayışta ben anlayamadım gerçekten 10 dakikalık saman alevi tarzında bir baskımız oluştu bizimkiler baskıysa Antep'in maçın başından beri kurduğu başka bişeydi..

Lafın kısası kendi evinde zar zor penaltıyla maçı kurtarıyor ve bu skorun üstüne yatmaya çalışıyorsan sen bir şeylerini çoktan kaybetmişsindir zaten.
 
Benim orta sahamda Ayhan-Mustafa ikilisi varsa ve ben galibiyet alıyorsam, oynadığım oyuna değilde, haneme yazılan 3 puana bakarım...

3 puanın tadını çıkartın derim...

Biraz daha sabır...
 
100 top kaybi yaptik macta. %50 topla oynadik yani 45 dakika top bizdeydi diyelim. 45 dakikada 100 top kaybi = 30 saniye topu ayakta tutamadik. Iyi oynadik ama.
 
Salih Coskun' Alıntı:
100 top kaybi yaptik macta. %50 topla oynadik yani 45 dakika top bizdeydi diyelim. 45 dakikada 100 top kaybi = 30 saniye topu ayakta tutamadik. Iyi oynadik ama.
Şu yaptığımız top kayıpları yaratıcılık gereği olsa gam yemeyeceğim ve yahut oyunu açmaya yönelik ama sadece geri oynadık hatta onu bile oynayamadık çok ama çok üzücü.
 
topic'in anketinde de olduğu gibi maçın sonucu ne olur?
kazanırız,kaybederiz,berabere..

iyi oynarız,kötü oynarız değil..
bazen kötü oynarken,kazanmakta güzel.
önemli olan ışık veriyor mu takım..

uyum sağlandığında,ben ümitliyim..
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
topic'in anketinde de olduğu gibi maçın sonucu ne olur?
kazanırız,kaybederiz,berabere..

iyi oynarız,kötü oynarız değil..
bazen kötü oynarken,kazanmakta güzel.
önemli olan ışık veriyor mu takım..

uyum sağlandığında,ben ümitliyim..
Mesela orta sahamız için hangi uym sonucu istediğimiz verimi alabiliriz ve yahut kanatlarımızın daha efektif işlemesi için en önemlisi daha rahat pozisyon ve skor üretebilmemiz için takımımızda neler oturacakta bunlar yerine gelecek mevcut mu yani biz de tüm bunlar?
 
Olmuyor arkadaş Ayhan ve Mustafa'yla bu iş olmuyor.

Insua hareketliydi iyi işler yaptı.Misimoviç için biraz daha beklemek lazım.

Genel olarak zevkli bir maç değildi.Tek güzel yani hanemize yazılan 3 puan oldu.
 
alison

orta saha da cana gibi kullanmadığımız bir silah var..
nedenini bilemediğim bir şekilde,oynamıyor ve oynadığı zaman verim veremiyor.

tutarsa ne ala..
kanatlar için misimovic'in paslarını pino,arda,kewell gibi etkili kanat adamlarımız çok iyi değerlendirecektir..

türkiye şartlarında iyi bir kadromuz var bence..
 
Maçı izlediğim bu 2 saat boyunca daha sıkıcı bir faaliyet gerçekleştiremezdim herhalde.Neyse yine de 3 puan mutlu ediyor insanı.Ha bir de gol yemedik bu daha da mutlu ediyor.
 
İnusayı beğendim.Defanstada ofansta da başarılı bi oyuncuya benziyor Elano dünya kupasında oynadı yerde oynadı sağ kanat ama gene pek bişey yapamadı bu adam bizde neden oynayamıyor anlayamıyorum.baros sanki bugün gününde değildi sahanın en iyisi kewel dı.Niçin alındı pek anlayamadım yorulmuş olmalı.Pek top ayağına gelmedi yinede fena değil ayağına geldiği toplarda klasını gösterdi diye düşünüyorum ama ondn kaleye bol bol şut atmasını ve bol bol araya oynamasını bekliyorum.İyi ortalar açıyor bi kaç maç sonra çok işimize yarayacak.sabri ve aydın maça girdikten sonra takıma bi hareketlilik getirdiler 2 3 tane de net pozisyona girdik.Golü bulduktan sonrada pek oyunu zorlamadan skora gitme.evet iyi değildk ama o kadarda kötü değildik.ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.
 

Üst