Galatasaray - İstanbul Dostluk

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2. Lig A Grubu'ndaki 9. maçında İstanbul Dostluk'la karşılaşacak. 29 Nisan Cumartesi günü, Bahçelievler Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 11:00'de başlayacak.

Takımımız, yapacağı bu maçla ligin normal sezonunu tamamlayacaktır. Daha önce fikstürde belirtilen, ligin son haftasında deplasmanda oynanması gereken Kocaeli Saraybahçe karşılaşması ise rakip takımın ligden çekilmesi ile iptal olmuştur.
-------------
bahçelievler spor salonuna nasıl ulaşabiliriz bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse ii olur..
 
Bu konuda daha öncede saat problemi olmuştu.Bunun tek bir sebebi var.Güzelim ülkemizde yeterli sayıda salon yok ve Basketbol ve Voleybol maçlarını öğlenden sonraya koyunca bu sonuç ortaya çıkıyor !!!
 
elektrikler geldi maç yeniden başladı derken 3 dk' dan az kala gene elektrikler gitti :( skor 15 5...
Takım ısınmaya dewam ediyor :atki
 
79-40 aldık maçı..istanbul tarafı çok agresifti koçları fln engelli oyuncuları dövücek gibiydi resmen..içeriyi kapatınca biz hiçbirşey yapamadık bi ara ama sonra toparlandık..skorbord ta faullerin gösterilmediği bir maçtı sonradan bir oyuncunun 5 faul olduğu farkedildi ve rakip 4 kişi tamamladı maçı...
 
Son maçımızda grubu lider bitirerek, 7-10 Haziran tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazandık.

Tebrikler ASLAN YÜREKLİLER :claps :claps :claps
 
Gelecek sezon Galatasaray fırtınası esecek Tekerlekli Basketbol Liginde. Yürekten oynayan bu kadro varken bizde Antalya´dan da alnımızın akıyla çıkarız.
 

Üst