Galatasaray - İzmir B.Ş.B. | Sen Şampiyon Olacaksın!...

Tekerlekli Sandalye Basketbol | Galatasaray - İzmir B.Ş.B.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig'in 12. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edecek.

9 Nisan Pazartesi günü, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak olan maç saat 14:00'te başlayacak. Ligin namağlup tek takımı Galatasaray'ın 22 puanla lider olduğu Süper Lig'de, rakip İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 9 maçta topladığı 15 puanla, 5. sırada bulunuyor.

Adana Engelliler Spor Kulübü - Cadbury Engelli Yıldızlar maçının ertelendiği Süper Lig'in 12. haftasında yapılacak diğer maçlar:

07 Nisan Cumartesi
15:00 Antalya B.Ş.B. - Lefkoşa Bld. / Antalya Atatürk S.S.
08 Nisan Pazar
12:00 Ankara Karagücü - Ordu Bed. Eng. S.K. / Ankara TSK S.S.
15:30 Beşiktaş - Kardemir Karabük / Süleyman Seba S.S.
 
Kimi branşlarda oyuncular giydiği formanın hakkını vermiyor ama destek devam ediyor, kimi branşlarda da oyuncular formanın hakkını veriyor ama hakettiği desteği bir türlü bulamıyor.

Teknik kadro, oyuncular, şube için varını yoğunu ortaya koyanlar sabırla şubeye taraftarın destek vermesini bekliyor. Sabır taşı olsa çatlar ama onlar dimdik ayakta.

Uzaktan söyleyebileceğim tek şey; yolunuz açık olsun...
 
E abi, gayet normal aslında. Mümkün olduğunca seyirciye kapatmak istiyorlar salonu, illegal bir yöntem ile. Niye mi? Dostları İzmir takımı belki maçı alır diye.
 
Yavuz Bey'e bu c.tesi günkü yazısında federasyona yaptığı ima için teşekkür ederim :eek:key
 
Hocadan izin isteyip gelmeye çalışacağım..Yalnız bırakmadım bir pts maçı hariç bu sefer ona da gelmek istiyorum..
 
Arkadaşlar Bu maç GSTVden yayınlanıyor mu?

Eğer yayınlanmıyorsa nedenini bilen var mı? Ben GSTVnin yayın akışında Maçın ismini göremedim. Yayınlanabilmesi ve TSB Sporunun ilgiyi arttırabilmek için organize bir mail saldırısının işe yararayabilme şansı yüksek görüyorsanız yapalım mı?
 
Açıkçası Özcan gibi ben de bu maçın GSTV'den verilmesini isterdim, ama nerde...

mailto:dergi@galatasaray.org'a bir mail göndereceğim. Sizler de bu konu hakkında düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin bence.

GSTV kuruldu ama doğru dürüst bir canlı maç yayınladığını hatırlamıyorum.

Canlı yayın olacak mı ?
 
Ok. Bende bi mail atıyorum. bugun içerisinde.

Can Altay' Alıntı:
Açıkçası Özcan gibi ben de bu maçın GSTV'den verilmesini isterdim, ama nerde...

mailto:dergi@galatasaray.org'a bir mail göndereceğim. Sizler de bu konu hakkında düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin bence.

GSTV kuruldu ama doğru dürüst bir canlı maç yayınladığını hatırlamıyorum.

Canlı yayın olacak mı ?
 
Aslanlarımız bizleri hiç yanıltmadılar. Bundan sonra da yanıltmayacaklardır. Sahaya çıkarlar, mücadele ederler ve maçı kazanırlar burasın kesin ama taraftar desteğinin ne kadar olacağı belli değil. Daha doğrusu taraftar desteği olacak mı bu belli değil. Keşke evim uzak olmasa da maça gidebilsem. Keşke şu takımı canlı izleyebilsem. Videolardan bu takımın nasıl aslan yürekli oyunculara sahip olduğunu gördüm keşke bide canlı seyredebilsem. Herkesin gidip aslanlarımızı desteklemesi, yanlarında olduklarını göstermeleri lazım. Aslanlarımız maça gelen taraftarlara galibiyet hediye edeceklerdir.
 

Üst