Galatasaray-Kirklareli : 103-2

Arkadaşlar; maç haftasonu için bir hayli erken saatte bunu hepimiz biliyoruz ama yine de maksimum sayıda katılım gerceklestirebilirsek, sahadaki kardeslerimizi gercekten de cok sevindirecegiz.

Istanbul' daki ilk karsılasmalarında kendilerine destek olmamız çok önemli.

Bugün Tekel maçında tekerlekli sandalye basketbol takımımızdan birkac oyuncu saha kenarındaydı; ne kadar heyecanlanıp mac sonunda da ne kadar sevindiklerini sizlere anlatamam.

Sizlerden ricam; pankartlarınızı bayraklarınızı kapıp maça gelmeniz. Onlara Galatasaray' da olmanın gururunu yaşatmak bizim borcumuzdur.
03 Aralık Cumartesi saat 11.00 de Ahmet Cömert' deyiz !


Her zaman senle , her yerde senle ; ölene kadar seninle ....
 
1737.jpg


galatasaray.org' Alıntı:
Tekerlekli Sandalye Basketbolu | Galatasaray: 103 - Kırklareli Bedensel Engelliler S.K. : 2

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2. Lig A Grubu'ndaki ikinci maçında karşılaştığı Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü 103-2 mağlup etti.

3 Aralık Cumartesi günü, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan maçı, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Kurucu Başkanı Yavuz Kocaömer, Galatasaray Cafe Crown Bayan Basketbol Takımı oyuncularından Tuğçe Canbaz ve N. Ceylan Emre ile çok sayıda basın mensubu ve Galatasaraylı izledi.

Maç sonunda takım kaptanı Aytaç Ercan, üzerinde tüm takım oyuncularının imzası bulunan bir formayı Sinan Kalpakçıoğlu'na hediye etti.

Periyot Sonuçları
1. Periyot: 25-0
Devre: 51-1
3. Periyot: 82-2
 
Yahu şimdi geldik maçtan gerçekten kahvaltı arkası CimBom Bomer oldu :p maç 103 oldu 2 tanecikte serbest atıştan sayı yedik 8)
Çok az seyirci vardı gsbasket ekibinin kafa takımı ve yenilmezArmada olarak salonda yerimizi aldık (daha kalabalık olmalıyız)
Galibiyet güzeldi sahada ki mücadele ayakta alkışlanacak türdendi
Buarada maçın hakemlerini bayya 1 yordum (ya steps nasıl oluyor, 3 saniye varmıydı hocam :kop ) artık okadar olacak
 
helal olsun bu sene ıkı dalda sampıonluk gelıo bayanlarda ve Bedensel Engelliler Takımımız sampıon olacak
ınsallah bıda kı sene lıgde de aynı basarıları beklıoz
 
Gerçekten çok keyifli bir sabahdı. Hayatımda ilk defa tekerlekli sandalye basketbol macı izledim ve inanılmaz keyif aldım. Sahadaki mücadale ( bu macta biraz tek taraflı mucadale oldu ama neyse ) had safhada . Kendilerine has fake leri ve aldatmacalarıyla, saha icindeki yardımlasmalarıyla, kenetlenmeleriyle ve Galatasaray aşklarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakıyorlar.

Engelli kardeslerimiz her sekilde ilgiyi hak ediyorlar. Kendi adıma konusayım; beni aslında kolay kolay begenmeyen aksi bir basketbolsever olarak görürler ama bundan böyle İstanbul' da maç kacırmamaya calısacagım. Bugün salondan o derece mutlu ayrıldıgımın kanıtıdır bu.

Bu güzel cumartesi sabahı; http://www.alisamiyen.net sitesi duayenleri ve Galatasaray Resmi Site&Dergisi için çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımızla beraber tribunde yerlerini alan gsbasket.org orijinli arkadaslarıma cok tesekkur ediyorum. Biliyorum ki geldikleri bu karşılaşma kendilerini bu branşın muptelası yapacak.

Karşılaşma sonunda konuştugum CANBULUBAY' ın her şeyi özetleyen cümlesi ile yazımı bitirmek istiyorum. " Tekerlekli sandalye basketbol maçına ilk defa geliyorum, çok güzeldi iyi ki bizlere duyuru yapıp da maç hakkında bilgilendirmişsiniz; artık her maça geleceğim"
 
arkadaşlar bana kızmayın ama o kadar geleceğiz falan yazılmıs yıne azıcık insan vardı ahmet comertte.. bızler alıştık bu duruma ama o ınsanlara yazık ben bugun maçı ızledıgımde cıdden sahadakı ınsanların emegıne hayran oldum ve işinizin gücünüzün olmadıgı bır gunde 2 saatınızı ayırmanızı hak edıyorlar bence...
 
ceylan#5' Alıntı:
arkadaşlar bana kızmayın ama o kadar geleceğiz falan yazılmıs yıne azıcık insan vardı ahmet comertte.. bızler alıştık bu duruma ama o ınsanlara yazık ben bugun maçı ızledıgımde cıdden sahadakı ınsanların emegıne hayran oldum ve işinizin gücünüzün olmadıgı bır gunde 2 saatınızı ayırmanızı hak edıyorlar bence...


Ceylan; yine bakma sayımız fena değildi. Erkek ve Bayan Takımı maçlarına oranlarsak, yeni ve bilinmedik bir branşın İstanbul' daki ilk maçı için fena sayılmazdık.
 
ARdaQue' Alıntı:
Karşılaşma sonunda konuştugum CANBULUBAY' ın her şeyi özetleyen cümlesi ile yazımı bitirmek istiyorum. " Tekerlekli sandalye basketbol maçına ilk defa geliyorum, çok güzeldi iyi ki bizlere duyuru yapıp da maç hakkında bilgilendirmişsiniz; artık her maça geleceğim"

kaç zamandır böle duygulandığımı hatırlamam gerçekten...
o azim,dostluk,hayata olan bağlılıkları,içlerinden biri eyre düştüğünde her oyuncunun yanına gelip onu kaldırması anlatılamayacak duygular yaşattı bana ve herkese...

karşı takımda daha çocuk yaşta ve 40küsür yaşlarda 2 oyuncu vardı...içleri titretmeye yetti...

dediğim gibi onlara destek olmak her galatasaraylının boynunun borcudur...

oraya gelen ve gönlü orada olanlara teşekkür ederim...
 
Ardacım haklısın da konu hakkında baya bı bilgi vermiştiniz ve olayın hassasiyet de ortada.. ne bileyim çok güzeldi, keşke insanlar gelseydi..
 
Acıkcası ben geliyorum diye yazmadan gelenlerdenim süpriz yaptım :D

Bence herzaman vakit ayrılması gerekılen bır brans..
Bugün özellikle benim açımdan çok daha farklıydı geçen sene kaybettıgım tekerlikli sandalyeye bağımlı olan kuzenim geldi aklıma bir garip oldum.Ama hem onun yaşaa bağlılıgı hemde oyuncuların yaşama bağlılığı halimize şkür etmemiz ve hayata pozitif açıdan bakmamızı hatırlatıyor bana..Kelimeler kifayetsiz bu konuda..

Bu arada farkı biraz açıklayayım.Bende dahaoncekı macı dusunup nasıl olur adamlar hucuma kalkıyor ıllakı bır tane ıkı tane atarlar dıyordum ama bugun mata yasayarak gordumki bizimkiler çok iyi alan savunması yapıyorlar ama tam anlamıyla aln savunması ve adamlar içeri giremiyor bundada en byük pay hız fakı sandalyeler de daha profesyoneld bu macta ama bizim oyuncularımız cok hızlı kapanıyorlar ve ıcerı sokturmuyorlar boyle olunca karsı takım ucluk dneıyor potya erısmedıgı oluyor pas vermeye calısırkne bzıımkıler kapıyor yada surelerı doluyor savunmaarı muhtesemHucuma gelince bizimkiler gene hız farkıyla 4e 2 gıbı yakalayabılıyorlar ve cok guzedl ayılar aıyorlar pıvotta ıyı top alıyor rıbondlarda sut larımızda cok ısabetlı acıkcası ısabet oranlarını begendıhgımızıde ıtıraf edeyım.
Biraz gozunuzde canlanmasına yardımcı oldum sanırım ama en ıyısı maca gelıp gormek derım ben ;)
 
Tebrikler Galatasaray'a.
Yalniz ben skora takmis durumdayim kafayi,biraz daha insafli olunamaz mi acaba ? Tabii bu insanlarin ilk hedefi hayattan zevk almak,skordan once ama yine de bu kadar eze eze olmaz daha iyi olurmus gibime geliyor.
Sevk kirilmasi vs olmasi kotu olur cunku...:)
Ilginc gelecek belki kulaklara ama..
 

Üst