• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket Haber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:16
Arkadaşlar link verebilir misiniz?

İlk yarı 2,5 maç sonu 4,5 vermiyor muydu iddaada :) maç 34-30 bitti dediğinizi anlamadım tam olarak :)

Aaa evet . İLk yarıya 2.5 veriyormuş. Aklımda 4.5 kalmış hep ilk yarı için. Şimdi iyi oldu bu hatırlatmanız yoksa bakmadan yırtardım kuponu. :)

Maçı geç açtım Engin niye yok diyordum sakatlanmış yeni gördüm geçmiş olsun çok yazık oldu :(

Ender ard arda 3. seferde atabildi nihayet boş 3lüğü

Ender çok iyi girdi hakkını teslim etmek lazım

12-0 başladık,gazlayıp gidelim artık.

Ya şu şerefsizlerin zaten hücum yapabildiği yok biz yeter ki onlara saçma sayılar vermeyelim.. Biz böyle iyi oynayınca onların mahalle takımından farkı kalmıyor.

Gordon çıktı takım kendine geldi

11-0 seri yaptık devamı gelir inşallah

Ender'in asisti Marko'nun 3lüğü 46-34 öndeyiz Ülker molası. Şu savunmayı bozmadan devam edersek ki dayanacak güçleri şu periyot sonuna kadar.Periyot sonuna rahat girersek kafada bitirirler maçı(EL den tecrübeliyiz buna) bozguna uğratırız

46-34 öne geçtik. Allaha Şükür şutlar girmeye başladı. Mola aldılar.

50-34 Geri adım atmak yok Saldır Galatasaray

Ender forumdakiler için oynuyor.

Ah Arroyo orada boştur stop jumpshot atabilirdin

Yine saçma hücumlara başladık. 3. periyotu +15 farkta bitirmeliyiz. Yeterki rakibi inandırmayalım şu maça

Gordon yeter ama be

Sıkıştıkları anda hakemler devreye giriyor,yok böyle bir olay

Bo o uzunların arasından serbest atıştan dönen topu 2 kere nasıl ribaund alabilir ya. Zorla geri döndürüyoruz yemin ederim

ya gerizekalıların hücumda hiçbirşey yapabilecegi yok biz zorla sayı attırıyoruz

2 periyottur sonları çok kötü oynuyoruz. Yine de Arroyo sazı eline alacak diye düşünüyorum

Geri