Galatasaray potada inançlı

Basketbolda kötü günler yaşayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın menajeri Turabi Genç, küme düşme korkusu yaşamadıklarını söyledi.

İstanbul
AA

14 Mart 2005— Genç, mutlaka çıkışa başlayacaklarını ifade ederek, “Biz tam düzelmeye çalışırken, abuk sabuk darbeler yedik. Şu an çok daha farklı konumda olmamız gerekirken, oyuncularımızın aldığı cezalar, kazanabileceğimiz maçlarda yapılan hakem hataları, bizi bu duruma getirdi. Ancak, hiçbir şey bitmedi” dedi.

İstanbul Tekelspor’a da inanılmaz hatalardan dolayı yenildiklerinidile getiren Tarabi Genç, şunları söyledi:
“Rahat kazanabileceğimiz maçı küçük hatalardan dolayı kaybettik. Tabii bunda yaşadıklarımızın da etkisi vardı. Bazı olaylardan dolayı oyuncuların direnci kırılıyor, motivasyonlarda düşüşler oluyor. Önümüzde bir çok maç var. Çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde bu dönemi atlatıp, düzlüğe çıkacağız.”

-no comment-
 
Basketbolda kötü günler yaşayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın menajeri Turabi Genç, küme düşme korkusu yaşamadıklarını söyledi.

Aferin yaşamayın siz daha küme düsme korkusu!
Erdemir, Tuborg, Banvit, BJK'yle deplasmanda oynayacagiz, ic saha maclarımızda Efes ve Fener'le.. Hangilerini kazanacagız bu macların?
Hesap kitap ortada.. Bu 6 macın en az 2'sini kazanmak zorundayız.. Aksi durumda küme düşme korkusu yaşamamayı play-out'larda sürdürürüz..
 
Turabi alay mi ediyor yoksa herkesi salak mi zannediyor?

Maalesef, onumuzdeki fiksture de bakarsak, Galatasaray playout'un 1 numarali adayidir. Bence bundan sonraki planlarimizi buna gore yapalim, en azindan playoutlarda ilk 2'ye girip kumede kalmayi basaralim.

Playout'tan kurtulmak icin kalan maclarda en az 2 (muhtemelen 3) galibiyet almamiz gerekiyor ki bence bu maalesef imkansiz gibi. Basarirsak sevincten cildiririm o ayri ama gercekci olalim. Sert, seyirci destegine karsi oynayacagimiz 4 deplasman (Erdemir, BJK, Tuborg, Banvit) ve iceride de Efes ve FB maclarimiz var. Su anki durumda bu maclarin degil ikisini, birini kazanmamiz bile zor gorunuyor.

Eger ilk 2 mactan (ERdemir ve BJK) maglup ayrilirsak, kalan maclarda playout'a hazirlik icin tek yabanciyla oynamaya baslayabiliriz mesela. Son ana kadar 4 yabancili kadro ile oynamaya devam edersek, playout'ta tek yabanci ile cok bocalariz. Eger playout oynayacaksak, yerli oyuncular playout maclarina kadar biraz daha fazla dakika ve sorumluluk almali
 
kaan' Alıntı:
bu fiksturle kesin play-out oynıcaz gibi gözüküo.. Bi de soru soracam son kaç play-out oynuo 4 mü?
Hayır abi son 2 play-aut oynuyor yani 13. ve 14. olanlar 9 10 11 12. olanlarda ligi bitiriyorlar bu senenin statüsü buymuş bende yeni öğrendim....
 
Sezon sonu gelmiş hala masal anlatıyorlar. Kendi inanmış mı acaba söylediklerine.. Çekinmese "şampiyonluk şansımız sürüyor" diyecekmiş. Madem herşey yolunda haftaya kesin galibiyet bekliyorum takımdan.
 
şunu söleyeyim. turabi abi inançlısında abi biz nasıl durumdayız taraftar olarak ani?? sevioruz işte ne yapalım seviyoruz be
 
SON 6 maçtaki rakiplerimizden Banvit ve Erdemir'i çıkar 4 rakibimizden 2'sini 1,5 yıldır (Beşiktaş,Fenerbahçe) 5 yıldan beride(Efespilsen , Tuborg)
yenemiyoruz. bu maçlardan birinden galibiyet çıkarırsak şampiyon olmuş gibi sevinelim.
 
dawkins' Alıntı:
Bu arada Fener maci Haldun Alagas'ta mi yoksa Amet Comert'te mi olacak?

Alagaş ne alaka ki? Fener bir ara Alagaş ı kendi sahası olarak kulandı ama eskidendi.

Hem zaten bu maç bizim sahamızda ve Abdi İpekçi de olur yine ilk yarıdaki mac gibi.
 
Ters manyel

2. yarının başında söylediklerini okuyup olanları gördükten sonra bunu okuyunca olacakları tahmin etmek zor değil. Belki bir ihtimal vardı kümede kalmaya, artık o da yok.

Vatana-millete-cemiyete-100.yıla hayırlı ve uğurlu olsun.
 
yine ayni seyler olacak...
maçlarda iyi mücadele edecegiz, ama son dakikalarda kaybedecegiz. yine hakem hatalarini konusacagiz, kafamizi duvardan duvara vuracagiz.

hep ayni hatalarla 6 maç kaybedilir mi? takim resmen maç almanin nasil bisey oldugunu unuttu.
 
Bob Marley' Alıntı:
yine ayni seyler olacak...
maçlarda iyi mücadele edecegiz, ama son dakikalarda kaybedecegiz. yine hakem hatalarini konusacagiz, kafamizi duvardan duvara vuracagiz.

hep ayni hatalarla 6 maç kaybedilir mi? takim resmen maç almanin nasil bisey oldugunu unuttu.
Cidden.Oyuncuların suratından güvensizlik okunuyor.Bu yüzden son anları çok kötü oynuyoruz.
 
Yaa bence en büyük sorun şu bizim önemli hedef maçlarımız bitti. Ama rakipler biribirleriyle oynıcaklar yani galibiye alacakalr kesin. Mesela bu hafta Kolej-Tekel maçı var. Allah sonumuzu hayır etsin
 

Üst