• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Gerçekten winner.Tek loserlığı seçimlerde desteklediği Akepe adayının seçimi kaybetmiş olmasıydı ama seçilen adamı hapse attılar bu yüzden gerçekten winner adam.Hükümeti destekleyen birinin zaten winner olmaması mümkün değil.

Gerçekten winner.Tek loserlığı seçimlerde desteklediği Akepe adayının seçimi kaybetmiş olmasıydı ama seçilen adamı hapse attılar bu yüzden gerçekten winner adam.Hükümeti destekleyen birinin zaten winner olmaması mümkün değil.

Bu yorum buraya olmamış. Bu konu şaka yapılabilecek sınırları aşıyor, özellikle de şakanın yapılış şekliyle.

Eyüp bey şaka falan yapmadım.Hükümetin adayını destekledi bu gerçek,hükümeti destekleyen biri mutlaka ödülünü alır bu da gerçek.

Başkan hükümeti destekledi bu yüzden şampiyon olduk demiyorum ama tekrar belirteyim hükümeti desteklersen mutlaka winner olursun,ben gerçeği yazıyorum.

Eşref Hamamcıoğlu'nun kazanacağı seçimler iptal edilmişti çünkü adam muhalifti.Sonra D.Ö güçlü bir destek aldı ve başkan adayı olup kazandı,işte winnerlık bu.

Eyüp bey şaka falan yapmadım.Hükümetin adayını destekledi bu gerçek,hükümeti destekleyen biri mutlaka ödülünü alır bu da gerçek.

Başkan hükümeti destekledi bu yüzden şampiyon olduk demiyorum ama tekrar belirteyim hükümeti desteklersen mutlaka winner olursun,ben gerçeği yazıyorum.

Eşref Hamamcıoğlu'nun kazanacağı seçimler iptal edilmişti çünkü adam muhalifti.Sonra D.Ö güçlü bir destek aldı ve başkan adayı olup kazandı,işte winnerlık bu.

Ben Dursun Özbek gücün gölgesinde serinlemiyor demiyorum zaten. Ama bunun söyleniş biçimi hapse atılma mevzusu ve hükümeti destekleyenin winner olması görüşlerine karşı çıktım sadece. Winnerlıkla kaypaklığı karıştırmayalım ve zamanın ruhuna göre konum alabilen bu gibi insanlara herhangi bir olumlu karakter özelliği yüklemeye gerek yok. Önemli olan ahlaki kazanan olmak, yoksa öbür türlü sınır tanımadan herkes sarp arazilerden daha iyi yerlere gelir, ama karakteri de dallara takılır.

Erden Timur'un kurduğu kemik kadro yaşlanıyor bakalım başkanın kendisi transfer döneminde neler yapabilecek? Yan branşlarda kepaze olan bir başkan ve yönetim kurulundan umudum yok

Osimhen'e 75 milyon euro bulduğunuz gibi basketbol şubesine de 10 milyon euro bulun Ergin hocayı takımın başına getirin bizde EuroLeague'de olalım artık.

Bu kulübe yaptıkları en büyük kötülük maaş skalasını inanılmaz derecede absürt bir biçimde yükseltmeleri oldu.
Yerli oyunculara yıllık 2,2.5 milyon euro, yabancılara 5 6 milyon euro veriyoruz. Osimhene 20,Sane'ye 12 teklif ettikleri söyleniyor.
Kimsede buna bir şey demiyor. Babalarının paraları değil bunlar.
Umarım bir an önce yaptıkları bu hatanın farkına varırlar.

Bu kulübe yaptıkları en büyük kötülük maaş skalasını inanılmaz derecede absürt bir biçimde yükseltmeleri oldu.
Yerli oyunculara yıllık 2,2.5 milyon euro, yabancılara 5 6 milyon euro veriyoruz. Osimhene 20,Sane'ye 12 teklif ettikleri söyleniyor.
Kimsede buna bir şey demiyor. Babalarının paraları değil bunlar.
Umarım bir an önce yaptıkları bu hatanın farkına varırlar.

İşin daha da kötüsü Osimhen'i alma hayallerine kapılıyorlar. Elbette her taraftar en iyisini ister ama ortada Arap takımları gerçeği varken kulübü batırma niyetindeler. Taraftarın fikirlerine büyük ölçüde önem verilmeli ama bazı konularda da sağduyulu davranılmalı. Diyelim Osimhen'e 80 milyon euro verip aldık ilk sakatlığında bu sakatlık da uzun sürerse ne yapacağız? Hiç mantıklı fikir yok kulüpte. Hep bir popülizm çabası. Bu her branşta devam ediyor. Günü düşünüyorlar.

Saat kaç olmuş, yarın iş var,yağmur yağıyor ve hala takım sahneye çıkmamış. Bu işin sonu yuhalanmaya gitmez umarım.

Futbolcuların çıkacağı müziği çalamayan insanlardan Şampiyonlar ligi kalitesinde takım kurmasını bekliyoruz 🤦

Bir yönetim düşünün, hocasından, takımlarından, şubelerinden herkese kan kusturuyor.. Bir organizasyon yapmayı bile becerememek.. Buna rağmen, insanlar saatlerdir orda.. Yani yazık ne diyeyim ki.

Takım bu beceriksiz yönetime rağmen iyi şampiyon olmuş. Az sonra birine fb marşı falan çalmazlar umarım. Gördüğüm en kötü şampiyonluk kutlaması. İnsanları rezil ettiler yağmur altında.

Ali Koç’un bile şampiyon olabildiği organizasyona yıllardır katılma başarısı dahi gösteremeyen Galatasaray yöneticilerini cân-ı gönülden tebrik ediyorum. En kısa zamanda futbol kulübü olmaktan sıyrılıp spor kulübü olmak dileği ile.

Bir yönetim düşünün, hocasından, takımlarından, şubelerinden herkese kan kusturuyor.. Bir organizasyon yapmayı bile becerememek.. Buna rağmen, insanlar saatlerdir orda.. Yani yazık ne diyeyim ki.
Abi yani çok basit.
Açık havada bir organizasyon yapacaksan ilk bakacağın şey meteorolojik veriler olacak. Yani ilk hava durumuna bakarsın.
Cidden şunu kimse akıl edemedi mi?
Hadi yaptın, ona göre sahneye önlem almakta mı kimsenin aklına gelmedi?
Cidden şaka gibiler.
Gülüyoruz ağlanacak halimize😄

Dursun Özbek ve yönetiminin yapabileceğinden çok daha fazlasını yapabilecek en önemlisi Galatasaray üyelerinin desteğini alıp mantıklı hareket edebilecek bir başkana ve yönetim kuruluna ihtiyacımız var. Bu adamın kaldığı her gün Galatasaray'a zarar veriyor. Bakın bunları başarıda konuşabilmek önemli. Başarısız olduğumuzda herkes konuşur önemli olan beceriksizlik üstüne beceriksizlik yapılan ortamda başarının rezillikleri örtmemesi gerektiği.

Alakasız şarkıcılar, alakasız şarkılar, havaya sokulamayan ortam, onlarca gereksiz şarkıcı konseri , saatlerce futbolcuları beklemek... Bir Galatasaraylı olarak izlemedim bile. Bir müddet sesi kapattım ama o da yetmedi TV'yi kapattım artık.

Erden Timur olmadigi icin ne vizyon var ne beceri var.

Ben neden Yenikapı'da bir organizasyon yapmayı beceremediklerine kızmıyorum, neden beceremeyecekleri işe bulaştılar ona kızıyorum.

Dursun Özbek sonrası Adnan Polat başkan olacak haberleri dolaşıyor. Florya arazisi ihalesini yapamayan kişiyi başkan görmek istemiyorum. Aman diyeyim.

Geri