Dursun Özbek, ilk geldiği dönemle ikinci geldiği dönem arasında neler yaşadıysa Galatasaray tarihinin en enteresan başkanlarından biri olma yolunda ilerliyor.
Dursun Özbek Kinayesiz Akrabam...Zeka seviyenize hayran kaldım. Dursun Özbek şakşakçılığı konusunda biraz daha çabalarsanız, siz de bir koltuk kapabilirsiniz belki. Başarılar!
Galatasaray'ın isteyipte alamayacağı futbolcu yoktur diyorlar,bunlar siyasetçi konuşmaları,beni sinir eden saçma laflar.Osimhen'i zar zor aldık,o da muazzam şansımız sayesinde,milyarda bir olacak şeyler oldu ve Osimhen'i aldık.
Madem futbolcuya 80 milyon € bonservis verebiliyoruz neden basketbol takımımız Euroleague'de değil ? Madem paramız çok basketbolda 20 milyon € luk takım kuralım.Baskette gelir azmış,zarar edermişiz,edelim ya,zengin değilmiyiz ? İsteyipte alamayacağımız oyuncu yokmuş madem.
Tabi canım Antep lezzetleri yemek varken kaleci, stoper, sağ bek ve orta saha eksikliği de nedir? Hem Gardi var sağolsun o halleder![]()