• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Ortalığı ayağa kaldırıp yabancı hakemi getirin, geçen sene onların yaptığı gibi gündem değiştirin...

Galatasaray başkanının fb li yalan yanlış haberler yapan spikerlerin olduğu kanalda ne işi olabilir?
Eller gider Mersin'e biz gideriz tersine. maalesef dursun Özbek halen gözünü açıp dostunu düşmanı iyi tanımayı beceremiyor...

İcardi hareket yapınca ceza veren TFF, aynı hareketi yapan Ederson'a re'sen hakkını kullanarak ceza vermedi.

Böyle sessiz, beceriksiz bir yönetim olunca herkes böyle kafamıza vurur.

Şampiyonluğu karşı tarafa vermek için inanılmaz bir çaba var. Becerirler mi bilemiyorum. Allah geçtiğimiz 3 sene onların planını bozdu. Bu sene de Allahın izniyle planlarına ulaşamayacaklar.

Ama bizim derhal bu sessiz, pısırık ve beceriksiz yönetimden kurtulmamız gerekiyor.

İcardi hareket yapınca ceza veren TFF, aynı hareketi yapan Ederson'a re'sen hakkını kullanarak ceza vermedi.

Böyle sessiz, beceriksiz bir yönetim olunca herkes böyle kafamıza vurur.

Şampiyonluğu karşı tarafa vermek için inanılmaz bir çaba var. Becerirler mi bilemiyorum. Allah geçtiğimiz 3 sene onların planını bozdu. Bu sene de Allahın izniyle planlarına ulaşamayacaklar.

Ama bizim derhal bu sessiz, pısırık ve beceriksiz yönetimden kurtulmamız gerekiyor.
Bu yönetim gösterdiği sünepe tavır ile şikecileri sevindirip motive ediyor.dursun başkan halen ezeli dostluk deyip kendini avutuyor.halbuki işler hiçte kendi düşündüğü gibi değil.

Yasin Kol'dan tartışmaya mahal vermeyecek kararlar vermesini beklemek..
Bu yönetim kadar aciz bir yönetim yoktur.
Maçtan sonra hakem açıklaması yaparsanız hiç bir hükmü olmayacaktır.

Yani şu iki haberin üstüne epey bir sinirlendim. Galatasaray, kıtanın en büyük kupasını tam 5 kere kazandı. En çok kazanan ikinci takım konumunda. Sizin ilk önce hakkınız yeniyor akabinde oynanması gereken maç oynanmıyor. Bunun karşılığında alınan şey sadece bir özür mü olmuş? Efendiler, siz tekerlekli sandalye basketbolunda bile sözünü geçiremiyorsanız şapkanızı önünüze koyup düşüneceksiniz. Tekerlekli sandalye basketbolu gibi dünya sporunda o kadar da güçlü olmayan bir branşın en büyük takımlarından birinin hiçbir hakkını savunamayacak duruma geldiyseniz o koltukları neden işgal ediyorsunuz? Yani futboldaki taraftarın ekstra maddi katkısı sayesinde yürütebildiğiniz belli bir başarı hatırına insanlar susuyor olabilir ama bu sizin birçok konudaki eksiklerinizin giderek arttığı gerçeğini değiştirmiyor.

Geri