Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu

Muhtemelen 19 aralik pazartesi günü seçim kararını açıklayacak başkan bütün kulüpler de ya değişim olacak ya başkan ya antrenor avci bile gidebilir devre arası diye düşünüyorum
 
Yönetim kurulu toplantısında kavgalar küfürler havada uçuşmuş
Fenerbahçe kongre üyesini danışmanı yapmış Burak Elmas
Rezan Epözdemir az önce Galatasaray'ın haklarını susarsak savunmayanlarla aynı yolda yürümem dedi.

Gider eteri gelir Beteri Burak Bey koltuk sevdasına girip dengesini şirazesini kaybetmiş. Ben istedim kabul eden eder etmeyen gider sözleri filan Mustafa Başkan sana cidden haksızlık etmişiz

Ufukta seçim var arkadaşlar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu bir kulübü yönetemiyorlar. Birde bunlar okumuş , belli bir iş tecrübesi olan ve en önemlisi GS menfaatleri için bir araya gelenler.
Tüm kulüplerin yapması gereken belli ; taraftarlara üyelik yolunu aç 10-15 milyon üst limite göre üye yap , belli bir bedel karşılığı. Başkan ve yönetim kurulunu o seçsin. Denetimi seçmeye dahil olsun , denetim mekanizmasında aktif rol alsın.
Her türlü cefayı taraftar çeksin , üzülsün. Yöneticiler , sporcular ün , para , makam kazansın . Sistem baştan yanlış.
 
Son düzenleme:
Bugunku yasananlar,ortaya cikanlarin bizim icin hayirli oldugu kanaatindeyim.Burak Elmas ve yonetiminin Galatasaray’in gelecegine yapacagi cok bir katki yok zaten.3 5 tane wonderkid almakla olmuyor o isler.Ffp’nin kalktigi ilk sezonda,takimin yeniden yapilanmaya ihtiyaci varken bir zahmet alsin zaten.En kisa zamanda secim gozukuyor ve bu bizim icin iyi olacaktir.
 
Erden Timur başkan olsun. Zaten her şeyi o yapıyor. Burak Elmas’ın pek bir icraatini göremedik şimdiye kadar. Tescilli GS düşmanı TFF başkanına danışman olabilir kendisi.
 
E hani bizim Başkan terbiyeli , çağdaş, üslubu güzel ve modern görünümlü Avrupai biriydi ? Nerde o “bAŞKanım inşallah maşallah” diyen arkadaş ?
hahahahahhhh boyası erken döküldü sevgili başkanın. Defalarca söyledim görünüşe aldanmayın. Birisi tipi biraz düzgün makbul görünüyor diye o adam çok iyi olacak diye bir durum yok tam tersi çok makbul ideal görünen adamlardan korkmak lazım. Onlar defolarını iyi gizleyen pr'ı iyi yapılan ve doğal olmayan adamlardır. Doğal olanın defoları daha ortadadır.
 
Rezan Epözdemir gibi ekran mudavimi birini yönetime alıp uzun vade yöneticilik beklemek zor. Kulübün sözcüsü varken mutlaka konuşma ihtiyacı duyan biri. Köksal Ünlü ise haberler doğruysa Fenerbahçe Kongre üyeliğinden istifa edip (ki kabul edilmemiş) Galatasaray'ın başkanına danışman olarak alınmış Ahmet Kasım Han ile kavga etmiş diyorlar.
Neden CEO olarak alındığı şüpheli biri var.

Gerçekten de tuhaf işler dönüyor. 100 milyon dolarlık stad sponsoru hazırdı döndük dolaştık yine yerli bir firmaya kaldı.
 
Dursunun yönetiminden bile ilk sene de ki rezil performansa rağmen istifa eden olmamıştı umut vadeden başkanın yönetiminden idealar doğru ise 4 istifayı bulacak deniyor ki adnan polat dönemi son anlarında bile 4 istifa olmamıştı gs tarihinde olmamış birşey bu 6 ay içinde olması daha da inanılmaz geliyor bakalım
 
Dursunun yönetiminden bile ilk sene de ki rezil performansa rağmen istifa eden olmamıştı umut vadeden başkanın yönetiminden idealar doğru ise 4 istifayı bulacak deniyor ki adnan polat dönemi son anlarında bile 4 istifa olmamıştı gs tarihinde olmamış birşey bu 6 ay içinde olması daha da inanılmaz geliyor bakalım
Ayrıca konuşulan şeyler de çok çirkin. Benim kararlarım bunlar beğenmeyen s…… gitsin gibi şeyler yazıyor. Ayrıca rezan bu kulübün Başkan yardımcısıydı tabi ki konuşacak ve başkandan da yönetim sözcüsünden de daha mantıklı şeyler söylüyordu
 
Ayrıca konuşulan şeyler de çok çirkin. Benim kararlarım bunlar beğenmeyen s…… gitsin gibi şeyler yazıyor. Ayrıca rezan bu kulübün Başkan yardımcısıydı tabi ki konuşacak ve başkandan da yönetim sözcüsünden de daha mantıklı şeyler söylüyordu
Başkan yardımcılığı ağırlığı olan bir makam. Siz önceki yönetimlere laf atıp ilgi için konuşuyorlar derseniz ve kurumsallık iddiasında bulunuyorsanız kurduğunuz yapıya daha başında aykırı hareket etmeyeceksiniz.
Remzi Bey kulüp sözcüsü olarak kendi kafasına göre konuşmuyordu her halde. O yönetim kurulunun kararıyla çıkan metin üzerinden konuşuyordu. Rezan Bey'de o yönetimde olduğuna göre aksi fikirde olsa bile farklı konuşmayacak.
Hukuki her kazanımda kendisi başarmış gibi ortaya atıldı. Biz, arkadaş bu süreç böyle işlemez dediğimizde bize çok bilmiş dendi.
Sonuç önceki yönetimlerin takip ettikleri işler bunların zamanında bitince kendilerine yazdılar.
 
İlerde Galatasaray'da yönetici olsam kulüp üyeliğinden atacaklarım olacak demiştim bu gruba bir kişi daha katıldı.
Mehmet Helvacı, Adnan Polat'ı nasıl sırtından bıçaklamıştı, Rezan Epözdemir'de aynısı yaptı. İstifa ettim dedi hem de Spor Gecesi YouTube yayınında Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli'ye canlı yayında söyledi bunu şimdi de şirketten istifa ettim yönetimden değil dedi.
Yazıklar olsun.
 
Başkanın seçim kararı alması lazım acil olarak biz dedik ama terim kalsın diye yönetim seçtiler sonuç bu terimin de acil olarak istifa etmesi lazım bu iş sergen meselesine benziyor en fazla 6 ay idare eder sizi bazen gidilmesi gerek bunu görmek lazım
 
Erden Timurda istifa edicekmiş. Tek sana maddi destek de bulunan adamı kaçırıyorsan Burak Elmas gerçekten seçim çok uzakta değil.

Metin Öztürk yada Eşref Hamamcıoğlu ilede olmaz bu işler Abdürrahim ile hiç olmaz.

Gerçekten Duruşu vizyonu olan şuan 2 adam var Başkan olabilecek

Faruk Süren Ünal Aysal Galatasaray başkanlığı gerçekten ayaklar altında. Son 10 yıldır.
 
Volkan Bey, iki gündür yazdığınız gelişmeleri nereden haber alıyorsunuz, bunu merak ediyorum. Haber kaynakları mı; yoksa yönetime, kulübe yakın birileri mi ?
Şayet Erden Timur olayı da gerçekse, geçmiş olsun hepimize.
 
Tamamen şahsi şovunu yapmaya gelmiş yönetime.
Bence doğrusunu yapmış Rezan Epözdemir ve söylediklerinde de haksız olduğunu düşünmüyorum. Başkanın Galatasarayın haklarını savunmak noktasında acz içerisinde olduğu bariz adam da bunu dile getirmiş. Yakında bir seçime gidilmek zorunda kalınırsa şaşırmam zira gerekli de başkanın yönetemediği bu işi beceremediği benim için aşikar.
 
Bu arada teknik olarak da bence Rezan haklı yazılı olarak istifasını vermediyse yönetim kurulundan istifa etmekten vazgeçebilir. Zira konuşmasında bugün yazılı olarak istifamı verdim ve yalnızca sportif aş'den istifa ettim diyor. Başkan da bunu anlayışla karşıladı kararıma saygı duydu diyor. Yalnız kulüp bir karşı açıklama yapmış ve kendisini yönetim kurulu sayfasından da çıkartmış:) Birinden biri yine fena halde yalan söylüyor.
 

Üst