• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - VICI Aistes (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribauntlarda resmen eziliyoruz 29 'a 11 gibi rakam inanilmaz. Rakibin 14 hücum ribaundu bizim toplamdan fazla.

ben de varsa link alabilir miyim özelden?

çok dağınık oynuyoruz, reboundlar zaten skandal...

Sıkıntı var...

Bu takımda sadece Taurasi yok diye biliyorum. Tamam, sezon başı ama...

50-41 öndeyiz. Mola aldılar. Son 4 dakika 3. çeyrekte.

Bu maçta pek iyi sinyaller vermedi takım.Işıl'ın da olmayacağını düşünürsek pazar günü Fenerbahçe maçı epey zor olacak.

big syl ne zaman dönüyor ?

ışıl niye olmayacak?

55-41 öndeyiz takım çok kötü bence şu anda 55-43 oldu şu bağıran adamın adı neydi onun takımdan gitmesi lazım şaziyeee şaziyeeee şaziyeeee diye bağırıyor sayı attıktan sonra adını unuttum :D

55-41 öndeyiz takım çok kötü bence şu anda 55-43 oldu şu bağıran adamın adı neydi onun takımdan gitmesi lazım şaziyeee şaziyeeee şaziyeeee diye bağırıyor sayı attıktan sonra adını unuttum :D
Yalçın Dümer

59-49

3. çeyrek sonucu.

link atabilirmisiniz özelden

19 hücum ribaundu çok kötü bir durum :S

Sezon başı olduğu için oyuna pek fazla diyecek bir şey olmayabilir; ama ribauntlarda çok fazla kötüyüz.

Ceyhun Yıldızoğlu koç falan değil kimse kusura bakmasın.Bu kadar ribaunt sorunu varken 2 uzunu yanyana oynatmak aklına gelmedi 30 dakikadır

Bir tek taurasi'nin eline kalmış bi takım havasındayız ! kenar yönetimin bunu bizim gibi seyretmesi daha ilginç !

hahaha :)))) Şu an sahadaki 5 e bakar mısınız? Bahar 5 Gülşah 4 Alba 3 numara. Yazıklar olsun. Günahtır.

Son 2 dakika 81-64

Dee ve Alba aldı maçı. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri