Geçmiş Olsun Vildan Akkan

GSBasket'in sevilen ve sayılan üyelerinden, bench arkası saha içi tribünün değişmez simalarından, sevgili Vildan Akkan (birçoğumuz için Vildan abla "@wiwiko") bu gece saatlerinde kalp krizi geçirmiştir.

Bildiğim ve aklımda kaldığı kadarıyla, Medical Park Fatih hastanesinde kendisine stent takılmıştır. Durumu şu an iyi. Tedbir amaçlı 2-3 gün aynı hastanede gözetim altında tutulacak.

Hem haberi olmayanları bilgilendirmek hem de kendisine bir de buradan geçmiş olsun dilemek istedim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
 
İnsanlara yaklaşımıyla her zaman takdir ettiğim, sevdiğim ve saydığım Vildan Ablanın rahatsızlığına çok üzüldüm. Umarım eski sağlığına en kısa sürede kavuşur ve bundan sonra yaşamına daha çok dikkat eder.

Geçmiş olsun tekrar tekrar abla.
 
Önce Twitter´da gördüm haberi telaşlandım, neyse ki sonrasında iyi olduğuna dair haberler geldi Vildan Abla´nın.

O kalp nelere dayanmadı ki, bunu atlatmayacak! Yaraya tuz basıp 23 sene bekledi o kalp, 9 Nisan´da, 14 Mayıs´ta 16 dakikaya dayandı... Hayat biz Galatasaray basketboluna gönül verenler için yeniden başlamışken...

Tribünde gençler, kendini genç hissedenler seni bekliyor...
 
Duyduğumda çok üzüldüm ama sonrasında iyi haberler geldi çok şükür.Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur ve alıştığımız yerinde olursun Vildan Abla.Geçmiş olsun tekrardan.
 
Kendisi taburcu olmuş, dinlenmesine evinden devam etmekteymiş.

Özellikle sigara konusunda, Vildan ablanın bu rahatsızlığından başta kendisi olmak üzere herkesin ders çıkarmasını umut ediyorum.
 

Üst