• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gelen-Giden Yabancı Oyuncular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
bukadar sacma transfer olmaz olsun bari bi hagenı da izleseydik garnet bana cok umut vermedi

abi mersinin ulker macını kac kisi izledi bilmiyom ama ozellikle 4ve 5 numaradaki abdlileri cok iyiydi ozellikle 4 oynayan o tarz smac yapan her topa elini sokan ve yuksek postan sayı atan bi oyuncu bulsak super olurdu vala tabi katılırsanız onu bilemem

Banada takımda istirsazlık var gibi geldi
Umarım düzelir...

HAyret ilk defa resmi site kadroyu dogru yazmıs...

hemde bayada güzel olmuş bu sefer

hocanın giydiği tshirt süper ya
storeda varmı acaba onlardan

Garnett ile sözleşme imzalamadık henüz. Halen deneniyor. Kadorda gösterilmemesi normal.

Peki sözleşme imzalanmadıysa Türkiye kupasında nasıl oynadı ?

Valla H.Ü in yalancısıyım. Kendisi maçtan önce kameralara " bu oyuncunun amerikadaki maçlarını izleme imkanımız olmadığı için try-out yapıyoruz " dedi aynen.

Efes maçından önceki konuşmasını diyorsun sanırım. Bende izledim onu, o lafları Türkiye' ye getirtip gönderdiği oyuncular için söyledi sanırım.

Benim favorim " Handlogten" ama alabilirlermi bilemem.

bence pivot icin eski ulkerli booker olabilir ve 4-5 icin ise vicent jones manyak olur

Bi Penvis Pasco ile Avrupanın hatrı sayılır bi uzun rotasyonu yaratabiliriz.

duydugma göre garnett gönderilmis ve baska bir abd li getirilmis

kaynak:KANAL A

allahım isallah dedigin dogrudur ya gitmistir adam :okey yeni gelen kim acaba ????

Son derece olumlu. :)

Davenport ne oldu bilen var mı bence adam iyiydi 4-5 oynayabiliyor atletik yapılı şutu iyi 2.09 boyunda rastgele oyuncu alacağımıza iyi bir transfer olabilir ayrıca whorton iyi bir oyuncuydu jones la birbirlerini tamamlıyorlardı bu oynculaeda düşünülebilir.

en basından beri diom vicent jones bu takımı cok iyi tamamlar super olur ama pivot ki ne oolur garnet gittimi hic bilmiyom

Geri