• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Geleneksel GSBASKET Ankara İftarı

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.salsabasket.net
@Alperen Kaplan
Bakmayın başlıkta geleneksel yazdığına, daha ilkini yapıyoruz ancak geleneksel olacağını hem tahmin hem de ümit ediyoruz. :)

Tarih 24 Ağustos Salı, yer henüz belli değil, iftar yemeğinde buluşuyoruz. Bakmayın Ankara iftarı yazdığına, dünyanın her yerinden gelebilirsiniz. Adının iftar olduğuna da çok takılmayın, isteyen oruç tutar isteyen tutmaz kimse kimseye karışmaz tabii olarak. Amaç birliktelik, bu birlikteliği de sağlayabileceğimizi umut ediyoruz.

Katılacaklar isimlerini aşağıya yazıverirler bir zahmet. Haydi ey ahali, hepinizi bekliyoruz!!!

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bakmayın başlıkta geleneksel yazdığına, daha ilkini yapıyoruz ancak geleneksel olacağını hem tahmin hem de ümit ediyoruz. :)

Tarih 24 Ağustos Salı, yer henüz belli değil, iftar yemeğinde buluşuyoruz. Bakmayın Ankara iftarı yazdığına, dünyanın her yerinden gelebilirsiniz. Adının iftar olduğuna da çok takılmayın, isteyen oruç tutar isteyen tutmaz kimse kimseye karışmaz tabii olarak. Amaç birliktelik, bu birlikteliği de sağlayabileceğimizi umut ediyoruz.

Katılacaklar isimlerini aşağıya yazıverirler bir zahmet. Haydi ey ahali, hepinizi bekliyoruz!!!
Ben büyük ihtimal Kırıkkalede olacağım. İşim olmazsa gelirim diye düşünüyorum.

Adımızı yazmaya gerek var mı Alperen, dün o kadar konuştuk? :)

Bağdat Abla, büyük memnunuiyet duyarız katılımından. Barış Abi laga-luga etme gelmeyeceksen gelmeyeceğim de.. :)

Gelmeye çalışacağım Alperen.. :P

Bu arada 24 Ağustosu 23 Ağustos yapmayı öneriyorum. :)

Gelişme var mı bu konuda? :)

Şamil'le Onur abi konuşuyorlar diyerek klas bir pas veriyorum kendilerine :)

Kerem Pasını aldım Rövaşataya kalkmış durumdayım şu anda :) .

Şaka bir yana gelecekler tam olarak belli olsunda ona göre yer ayarlayacağım.

Alperen o iş de senin olsun abicim kim gelecek kim gelmeyecek tam bi liste yap buraya. Yapış bakalım insanların yaksına.

Kaçıncı geleneksel acaba onuda merak ettim şimdi :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kaçıncı geleneksel acaba onuda merak ettim şimdi :) .

İlk yazıyı okusaydın ya abi. :) Bu arada tarihle ilgili değişiklik talep ediyorum ben yine. :)

Artık bilmem Alperen tarihi gelecek insanları netleştirme işini sana bıraktık. :)

Tamam abi o iş benim.. :)

Tamam abicim o zaman sen netleştir bi an öncede bana da haber et ona göre nerede yapacağımıza karar verelim.

Peki abi, yarın 12'ye kadar süre istiyorum sonra halledeceğim o işi.

Şamilcim mekanın lüks olmasına gerek yok, lezzeti iyi olsun, porsiyonları bol olsun kafi :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
lezzeti iyi olsun, porsiyonları bol olsun kafi :)

Yoksa o göbeği nasıl daha da büyüteceğiz dimi abi. :)

Genç adamız, yeriz birşey olmaz :)

Menüde karpuz olmasını rica ediyorum ben de.. :)

Sıkıntı yok bütün istekleri attım hafızaya, beyin bedava.

Geri