Genç Erkek Takımı 2013-2014 Sezonu

Turgut Özal Üniversitesi'ni rahat bir şekilde geçtik. Mehmet Ata Evren çok iyi bir maç çıkardı, yine Ege Arar da öyle.

Rakibimiz Fenerbahçe'yi MG Spor oldu. Bursa takımıymış kendileri, Tofaş'ın takımı sanırım. Bu sefer zor olacak ama finale kalacağız inşallah.

Maç bugün saat 17:00'de Konya Büyük Salon'da.
 
Yarı final maçını çok öndeyken kaybettik, üzüntü veren bir maçtı ama iyi bir turnuva geçirdik. Normal sezonda izlediğim maçlarda oldukça keyif veren bir takımımız vardı, o performansı sürdürmüşüz anladığımız kadarıyla. En iyi forvet ödülü oyuncumuz Göktürk Ural'a giderken, en iyi pivot ödülünü de Ege Arar kazandı. Göktürk ayrıca turnuvanin asist kralı olmayı başardı, oyuncularımıza tebrikler. Göktürk seneye alt yapıda oynayamayacak, umarım A takımda kendisini değerlendirir ve deneriz en azından, değerli bir oyuncu. Ege ise sürekli üstüne koyup ilerliyor.
 
Ege Arar U18 Avrupa şampiyonasında da hem Galatasaray'ı hem Türkiye'yi çok iyi temsil etti. Özellikle yarı finalde Hırvatistan'a karşı kritik anlarda attığı sayılarla galibiyetin mimarlarından biri oldu. Kendisinde gördüğüm eksik göze batan bir yanı var. O da şuta çok yavaş kalkması. Bir 4 numara oyuncusu için çok iyi orta mesafe şutu var ve hatta 3 sayı yüzdesi de iyi. Ancak ilerisi için topu elinden çıkarma süresini azaltması kendisi için fayda olur yoksa şutlarını şu anki kadar rahat atamaz.
 

Üst