• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gerçek Yaşınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Barut
http://www.realage.com.tr

Bakmanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir test benim gerçek yaşım 20.0 çıktı :)
Normal yaşım ise 18.9 muş :) Sonuçları bekliyoruz :)

Benim 18.1 normal yaşım, real age 15.4 çıktı,şaşırdım doğrusu çok az meyve tüketirim,az süt içerim çünkü;ama sigara olmayınca sanırım bu kadar iyi çıktı.Öneriler beklediğim gibi,vitamin ve çeşitli mineralleri almam gerektiği doğrultusunda.Neyse durum sandığımdan çok daha iyi herhalde;ama aslında ara sıra check-up yaptırmak lazım.

Onur abi biraz büyük çıkmıs :) 32.3 yaşındaymış abimiz :)

Normal yaşım 29,6 iken gerçek yaşım 32,3 çıktı. Aradaki küçük farkı haftasonları fasıl eşliğinde takılmaya ve sahip olduğumuz yönetim kuruluna bağlamaları ne kadar doğru tespit yaptıklarının göstergesi :)

Normal yaŞım 17 ama teste girme için 18 yaptım (:.ReaLage 24.3 cıktı

Real Age' m 24.8 cıktı :)

Gerçek yaşım 17.6

Arda EZER' Alıntı:

Çok bile abi :D

Farkındayım sorulardaki sağlık problemlerimizin sebebi özellikle sinir olanlar hep Halil Üner eseridri :) Burdan da anmış olalım onu :)

Şu anki Yaş : 18.5
Real Age :24.7

vay anasını be ...

Burak Barut' Alıntı:
http://www.realage.com.tr

Bakmanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir test benim gerçek yaşım 20.0 çıktı :)
Normal yaşım ise 18.9 muş :) Sonuçları bekliyoruz :)
Abi iyi de bunda 1989 dan ilerisi yok mu? Ben bu yüzden hesaplayamadım... :(

18 yaşından küçüklerde ne hastalığı olacak :) Siz daha körpeciksiniz :D Halil Üner ilk zamanına yetişemediniz :D

Arda EZER' Alıntı:

Arda Abi kusua bakma;ama ne zaman 33 oldun acaba?Geçen sene 29 ya da 30 gibi hatırlıyorum da. :?Bir ara da Onur Uncu hep 14 yaşındaydı ona kafam takılıyordu.
Bu arada ben de genç kalma sırlarını istiyorum.

Şu anki yaşım 23,4
Gerçek yaşım 31,2

Nedenlerine bakarsak;

Egzersiz çalışmalarımın koskoca bir sıfır olması..
Stres..

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Arda EZER":6f4d8]Real Age' m 24.8 cıktı :)

Arda Abi kusura bakma;ama ne zaman 33 oldun acaba?Geçen sene 29 ya da 30 gibi hatırlıyorum da. :?[/quote:6f4d8]

Valla bu konuyu ben de tam olarak çözebilmis degilim. Önder' e sormak lazım işin aslını 8)

normalde 21 yaşımda olmama ragmen benimde gercek yaşım 27 çıkmıştı. daha öncelerde yapmıştım bu testi.

şu anki yaşım 18,2
real age ise 16,9 çıktı

valla mükemmelsin formunu korumanın yollarını bul dediler :)

20,1

26,7

ben 60 65 çıkar diyordum...

Doğum günümü yazdım 18ile 90 yaş arasında olmanız lazım dedi.
Bnde 89 yerine 88 yaptım mecbur olarak.Ama aslında 89 kasımlıyım.
Buna göre gerçek 17.8.
Real age ise 16.9 çıktı.
İyi yoldaymışım öyle dedi test bitince :)

Geri