• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gianmarco Pozzecco

Bütün takımlar zaten başlıyor çok doğal. Sezon bitince başlanmıyor transferlere. Ayrıca bu herkesi göndereceğiz anlamına da gelmiyor. Gayet normal bir açıklama.
Doğrusu tabi ki transfer planlamasına erken tarihte başlamaktır. Her türlü planlamanı yaparsın, her şey belli olabilir ama basına böyle bir açıklama yapılması bence doğru değil. Oyuncu milleti böyle açıklamalara böyle tepkiler verir. Bu açıklama sezonu bitirdi. Acemice bir açıklama

Bu çok net stratejik bir hata.. Bu serinin kaybedilmesi ve son maçtaki durum direkt pozzecco'ya yazar..
Biraz bu işlerin içinde olan birisi bilir ki sezonun bu döneminde böyle bir açıklama YAPAMAZSIN.
Eğer illa yapman gerekiyorsa da oyuncularımın gösterdiği efordan memnunum, gelecek sezonda kadromuzu büyük ölçüde korumak istiyoruz gibi açıklamalar yapman gerekir.

Bu açıklama oyuncuları satan bir açıklama ve oyuncuların maçtaki hali de ortada.. Daha ligde play off'lar varken Pozzecco'nun bu amatörce açıklaması sezonu bitirdi.
Bence gayet mantikli bir aciklama onumuzdeki sezonun planlamasini yapiyoruz demek bundan 38 yasindaki Mccolum mu etkilenecek kotu oynayarak yada bu sezonki planlamamiz ne ? Sampiyon olmak mi ?

Bu tam tersine onumuzdeki sezonun planlamasina basladik hatalarimiz var degistirecegiz bu surecte oyuncularimizin performansi da onumuzdeki sezonu etkileyecektir.

Eger akilli bir basketbolcuysa kendini gosterip kalmaya calisir yada Bursa Petkim benzeri daha dusuk maasla yerlere gidebilirler.

Bence gayet mantikli bir aciklama onumuzdeki sezonun planlamasini yapiyoruz demek bundan 38 yasindaki Mccolum mu etkilenecek kotu oynayarak yada bu sezonki planlamamiz ne ? Sampiyon olmak mi ?

Bu tam tersine onumuzdeki sezonun planlamasina basladik hatalarimiz var degistirecegiz bu surecte oyuncularimizin performansi da onumuzdeki sezonu etkileyecektir.

Eger akilli bir basketbolcuysa kendini gosterip kalmaya calisir yada Bursa Petkim benzeri daha dusuk maasla yerlere gidebilirler.
mantıklı açıklama olsa ben bir hata yaptım demezdi. açıklamanın zamanlaması kötüydü. BCL'de pek tabi ki şampiyon olabilirdik. Bu amatörlük yüzünden sezon erken bitti. Sezonun geri kalanından hiçbir şey olmaz.

Ayrıca şampiyon mu olucaz derken? seninle benzer bütçelerdeki beşiktaş final oynayacak ve şampiyonluk hayali de kuracak. Dolayısıyla sen de en azından final oynamanın hayalini kuracaksın. Yoksa bu işi yapmayacak pozzecco.

Oktay Mahmuti varken çok mu muhteşem bütçemiz vardı ama ligde normal sezon liderliği ve final hayali kuruyorduk. Zira ilk sezonunda da final oynanmıştı.

Bu tarz hayallerin yoksa bu mesleği yapmayacaksın. BCL'de final ligde de en az yarı final hedefleyeceksin. Pozzecco kendi kendini taca çıkarttı. Şubeyi yönetseydim devam etmezdim. Yakup nasıl gitmeli dediysek Pozzecco' da büyük bir hata yaptı eleştirilecek.

Geri